• Krizy
    45.9k
    Antonio Boršić kapetan, a nakon ozlijede dokapetan i najstandardniji igrač Rudeša po drugi puta je u dresu Rudeša podigao pobjednički pehar lige i plasman u najviši rang našeg nogometa. Boršić prema Transfermarktu vrijedi 350.000 tisuća eura, u prošloj sezoni u početnom sastavu bio je 85% ili u 28 utakmica, odigrao je 87% svih prvenstvenih minuta u 31 nastupa, samo u dvije utakmice zbog ozljede izostaje iz momčadi u 19. i 20. kolu, jednu utakmicu je prosjedio na klupi,j jednom asistirao i zabio 5 golova.

Boršić je bio standardan i kod trenera Bišćana koji je prvi puta Rudeš uveo u 1.HNL. Radi se o vrijednom skromnom igraču poštenog pristupa i podređenog momčadi što treneri posebno ističu kao njegove vrline.

- Nismo se dogovorili, ali ono što mi je ponuđeno nisam mogao prihvatiti, to je vjerujte mi premalo. Sada treniram s igračima kojima je treninge omogućio Sindikat, a treninge vodi trener Landeka.

Kakvi su planovi, stižu li ponude?

- Potpuno sam miran i ne brinem se, pripreme su tek krenule imao sam neke pozive, odgovorit ću na svaki, ali čvrsto sam odlučio otići tamo gdje moji interesi budu maksimalno poštovani, govori nam dvadesetsedmogodišnji Boršić.

Mogli bi ovi do pauze na -15...
  • Infinity
    16.5k
    Mogli bi ovi do pauze na -15...Krizy

Najgore je to sto ce im vjerojatno netko omoguciti da to na proljece stignu, pa da se godinu poslije opet sramote.
  • marcio amoroso
    37.2k
    Ma složiti će momčad sa otpadom većih klubova i to je to. Većim klubovima dobro jer im igrači skupljaju prvoligašku praksu, a njima dobro jer neće baš biti takva buranija.
  • SAS1987
    14.9k
    Šteta. Mogao je Hajduku sjebati još sezonu, dvije.
  • Krizy
    45.9k
    Cipetić potpisao za Kisvardu, šestoplasiranu momčad mađarske.
    Prilikom potpisa je rekao da je zadovoljan što je prešao u jaču momčad i jaču ligu.
    Malo mu zamjeram što je zaboravio napomenuti da je navijač Kisvarde od malih nogu...
  • Mali dioničar
    15.9k
    Malo mu zamjeram što je zaboravio napomenuti da je navijač Kisvarde od malih nogu...Krizy

cui6d1pu8sfgkjqy.jpeg
  • xyz
    840

Jel se zna koliko je milijuna Lokomotiva zaradila?
  • deda
    33.7k
    Jača liga i jači klub :rofl:

Ovaj isto mora bit na nekim tovarskim drogama.

Kisvarda po TMu 8 milja, a Loksa 20.
  • maddaddam
    2.9k
    Kolega Krizy je zaboravio dodati da je gospodin izjavio da već godinama prati rezultate Kisvarde.

To je valjda taj gen praćenja nogometnih liliputanaca nakon određenih rezultata kluba za koji ti kuca srce zadnjih ohoho godina protiv klubova za koje prosječan kibic nikada nije čuo.

Pamtim da ga je spominjan u više navrata u kontekstu Dinama od strane nekih forumaša.
  • BBBaranja
    2.6k

Ne vjerujem da ga je Šikić da ispod 5 milki :rofl:
  • jp23
    2.7k
    A čuj, mora pratit klubove koji su dovoljno jaki da mu hajduka izbace iz Europe :rofl:
  • Mlađi referent
    12.3k
    Je li ovo za Perišića u Hajduk službeno? Tj. službeno očito nije, ali zna li netko ima li rezona
  • vjeko1701
    8.9k
    Ja nigdje nisam niš vidio...
  • Mlađi referent
    12.3k
    Ekipa kaj organizira neki tovarski turnir ga najavljuje kao gosta u subotu, a uskoro bi trebalo bit službeno
  • vjeko1701
    8.9k
    Pa ok, al kakve to veze ima s njim u Hajduku?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.