• Keyser Soze
    10.5k
    Rekli su da će na tom turniru najavit pojačanje
  • Mlađi referent
    12.3k

Najavili su prije par dana da će novo i ogromno pojačanje na tom turniru i zaigrat, a i dali bu njegov dres
  • vjeko1701
    8.9k
    Sad radi ovog bacio pogled na njihovu temu na snetu, svi pišu da je glupost...
  • Mlađi referent
    12.3k

Aha, vidit ćemo.
    Bilo bi vrlo zanimljivo jer mislim da bi takvo pojačanje ujedno i značilo naš all in.
  • vjeko1701
    8.9k
    Uhh, s njim bi postali jako opasni, jedino pitanje kako bi se to odrazilo na Livajin tron dole, ne mogu biti dvije glavne baje, vidi slučaj Kalinić..al u svakom slučaju za nas bolje da se lijepo Perišić drži liga petice.
  • Captain America
    17.9k
    Ekipa kaj organizira neki tovarski turnir ga najavljuje kao gosta u subotu, a uskoro bi trebalo bit službenoMlađi referent

Saudijci ga navodno traže, a daleko veća imena ih nisu mogla odbiti. Isto tako ima ugovor još godinu dana, a sumnjam da bi se Tottenham odreko besplatno igrača koji je odigrao 34 utakmice ove sezone i bio najbolji asistent.

Došlo je do mene večeras da im i Rebić dolazi uz Perišića...

Kako je rekao jedan snetovac, krenula je psihijatrija ljetnog prijelaznog roka.
  • Mlađi referent
    12.3k

Aha. Ma ne pratim te njihove pizdarije, nisam znao da je to kod njih svakodnevnica.
    Ovo je iskočilo na twitteru pa sam pomislio da je to neki njihov tradicionalni i važan turnir tipa 4 kafića.

Svakako ćemo vidit, mislim da bi za ligu bilo top jer sam uvjeren da bi onda i mi vadili teški arsenal.
  • Captain America
    17.9k
    bi onda i mi vadili teški arsenalMlađi referent

Po meni bi bilo žalosno da se vadi teški arsenal jer se oni pojačavaju, a ne jer se želi napravit iskorak u LP (pogotovo s obzirom na 3. pot).
  • Navijač Dinama
    8.5k
    Možda su se naložili da im dolazi bosanski Dijamant :grin:
    ističe mu ugovor sad na ljeto sa Interom, a i u onoj dream-team postavi su i njega uvrstili jer valjda ima neku nekretninu nešto tamo. Ma da sam misljenja da Dzeko bez obzira na godine, ima još jednu dobru sezonu u tipa Feneru ili zaradit paru kakvu u S.A i onda završit karijeru sa sezonom u Želji.
  • vjeko1701
    8.9k
    Ma kolko se sjećam, davno se pisalo da Ibričić želi s Džekom završit karijeru kod njih...iliti da im ga obećava dovesti sa sobom kad se vrati.
  • Nolifer
    8.4k
    Back to life, back to reality....

Jedva čekam da krene.... :love:
  • bbb medimurje
    3.3k
    Znači li to da ćete dovoditi još jednog vratara?

- Ne. Mi smo zadovoljni s Lučićem. Buljan i Toni Silić su također s nama, a kad se vrati Lovre, to će biti to.

Znaci ipak nista od neuera
  • bbb medimurje
    3.3k
    Sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević na upit novinara je potvrdio da se Hajduk zanima za Mihaela Žapera.
  • DrawTube
    5.2k
    Mađar lagano zatvorio pipu, uz višestruko veće troškove održavanja Pampasa zanima me kako će Osijek kročiti kroz ligu ovih par godina

Ne znam kakva im je akademija, ako uspiju jednom u dvije godine prodati nekog za 3 mil € dobro je
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.