• Captain America
    20.4k
    dok se mi nećkamo jbgKujtim Shalla

Nas bi tražili još Jankovića uz tih 5.

Kolko je onda realna cijena Šutala kad drugoligaški stoper ode za 5 uz bonuse?
  • Armagedon13
    959
    Mali je mjesecima trenirao kod nas,i da to nitko nije vidio.Smrdi mi to
  • Eduardo
    24.9k
    Toplak je prije dva mjeseca rekao da on ide van, u Barcu najvjerovatnije. I to se ostvarilo danas. Možemo se nećkati ili ne, ali teško da se moglo parirati ovoj ponudi.
  • og1986
    2.9k
    Dobro ljudi da smo ga mi platili 5 milja, cijeli forum bi srao po upravi i kako preplaćujemo igrače.
  • maddaddam
    2.9k
    Dobro ljudi da smo ga mi platili 5 milja, cijeli forum bi srao po upravi i kako preplaćujemo igrače.og1986

Da smo ga platili 10x manje, ja bih prvi srao.
  • flexXy
    3k
    Vjerojatno im Barina agencija sreduje neki veci transfer pa su mu s ovim udarili rikverc za posrednicke naknade.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k
    ma nije s tim malim sve cisto, on je trebao u Marseille lani, pa mu se izgubio svaki trag, odjednom se pojavio u ZG i onda nigdje nije igrao do zimus i potpisa za Kustosiju, tako da pitanje je kakve su tu igre ukljucene
  • flexXy
    3k

Moguce, jer nemam drugog objasnjenja zas bi netko dao 5m eura i naknade Kustosiji. Ili mi prodajemo nase igrace bolesno ispod cijene ili je ova varijanta. Kolko bi Sutalo ili Peric onda trebali kostat, jedno 100m
  • xyz
    840
    Ja sam gledao samo Kustošiju protiv Jaruna i bio je očajan teren tako da se tu nije imalo što vidjeti. Jel netko gledao neku tekmu gdje je igrao? Jel stvarno tako dobar?
  • Kujtim Shalla
    5.6k
    Meni je to dokaz da mi scoutske službe nismo imali i da je vlak pijanica i kraj priče. Jer sama priča da je barca za njega zainteresirana, da su vidjeli u njemu nešto mene brine više od svega
    On je nemoguće postao ogroman potencijal zadnjih 6 mjeseci, nego je to bio i prije. Kažu bio kod nas, trenirao, hmmm on je kod nas trebao onda i ostat. Ali nismo Tad očigledno imali kompetantne ljude u struci. Nije ni čudo što ih dario tjera sve po redu. Neka Se završi na ovome dečku i da nam takvi talenti ne promiču više. Sad je suvišno pričati o tome da je nama preskup u da je mnogo 5 milja. Mi smo ga trebali dovest mukte. Još davno. Sad je prošao vlak, hehe Majo Vlak
  • NB86
    16.9k
    Ko kaze da on ista vrijedi, za 3,4 godine ce biti u drugoj poljskoj a sad se histerizira da smo ispustili kapitalca, ovaj posao je mutan da ne moze biti mutniji.
  • BBBaranja
    3.8k

Ja sam ga gledao jučer u doigravanju za ostanak u ligi,bio je najjači na terenu definitivno..
    Podsjetio me na Joška kod nas,lakoćom iznese loptu na protivničku polovicu,jak u duelu,sve u svemu zanimljiv igračić..e sad to je ipak druga hnl,jel materijal za nešto više ja nebi znao :grin:
  • NitkoBitan
    29.1k
    jer nemam drugog objasnjenja zas bi netko dao 5m eura i naknade Kustosiji.flexXy

Bas me zanima koliko ce para zavrsit u Kustosiji od tih 5 milijuna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.