• Jaro
    11.4k
    Spomenut Albion Rrahmani - 22ogodisnji Kosovar, napadac, navodan interes Dinama, Ludogoreca, Ferencvarosa te iz Belgije i Nizozemske...
  • vjeko1701
    21.4k
    Osobno mi je malo čudno da nisu produžili s Badeljom. Od 38 utakmica, bio je njih 26 u startnih 11 i u svima odigrao punih 90 minuta. 4 puta je startao s klupe i bio im redovno kapetan...

Imao je 3 tjedna pauze krajem godine zbog "nepoznate ozlijede". Možda korona?
  • Orc123
    14.1k
    Taj kosovar bi bio jeftina opcija, a ima stvarno odlicnu statistiku i bio jako dobar u europi sto znaci da ima i europskog iskustva. Taj transfer sigurno ne prelazi 0,5 mil eura, mozda i manje, posto bi svakako to bio najveci transfer Balkanija, a ugovor mu jos 1g...vrijedilo bi riskirati taman da se i promasi jer nije sigurno neki novac u igri....
  • Infinity
    20.7k
    Mozda on ne zeli produziti, mozda ima neku bolju ponudu.
  • vjeko1701
    21.4k
    A možda, ali ovi su ušli u Serie A, ne znam baš koliko bolje od talijanskog prvoligaša može dobiti. Ne vjerujem da ga dovodi netko drugi iz talijanske prve lige.
  • bluelions
    450
    Spomenut Albion Rrahmani - 22ogodisnji Kosovar, napadac, navodan interes Dinama, Ludogoreca, Ferencvarosa te iz Belgije i Nizozemske...Jaro

Zašto ne kao 3. napadač i potencijal. Sigurno nije skup. Ima malo europskog iskustva, golove je zabio samo u kvalifikacijama za conference league. U grupama nije nažalost niti jedan...
  • Patak
    3.5k
    Ajmo po Badelja. Zamjena Mišiću, mentor mladim igračima. Igrač bez afera, Dinamovac.
  • NORTE
    21.5k
    Jedva čekam vidjeti kamo i za kakav novac će se prodati Frigani, Vipotniki, Kačevende itd ak ih ne uzme Dinamo.SAS1987
    Naravno, manje nego od dinama, ali ko ih jebe.
    Ako igrači sami ne traže dolazak k nama, niti imaju garanciju nastupanja, ni ne trebaju nam.
  • og1986
    2.9k
    Mi smo, naravno, provjerili priču u Maksimiru, a odgovor je opet bio isti, kao i svih prethodnih dana. Za Livakovića nije stigla niti jedna ponuda, niti službena, niti usmena. Ne samo kad se radi o klubu iz Saudijske Arabije, već i o svim drugim spominjanim klubovima. Nije bilo niti bilo kakvih kontakata. Ne samo za Livakovića, već i za sve ostale koji se spominju kao igrači koji bi mogli napustiti Maksimir, a tu prije svega mislimo na Brunu Petkovića, Josipa Šutala ili Luku Ivanušeca. U plavom klubu drže da bi se nešto moglo pomaknuti s mjesta nakon završetka Lige nacija.

Pišu sportske.
  • OsamŠest
    6.4k
    Kaj se mene tiče, ne mora se ni pomaknut. Joško će svoje odradit + naš ulazak u LP + Janković i sve će bit ok.
  • Kujtim Shalla
    7.8k
    Ode mali Feye iz kustošije za barcu, 5 milja, dok se mi nećkamo jbg
  • Captain America
    20.4k
    dok se mi nećkamo jbgKujtim Shalla

Nas bi tražili još Jankovića uz tih 5.

Kolko je onda realna cijena Šutala kad drugoligaški stoper ode za 5 uz bonuse?
  • Armagedon13
    959
    Mali je mjesecima trenirao kod nas,i da to nitko nije vidio.Smrdi mi to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.