• Crusades1986
    13.4k
    Možda zato što jedan klub od dva spomenuta nema momčad u seniorskoj konkurenciji.
  • xavier
    12.1k
    Zaprešić i Gorica su izvan teritorija Grada !
    To znači da bi tamo igrao moraš dobiti privolu tj. platiti korištenje , ako ti vlasnik dozvoli! A zašto bi ti dozvolio ?
    Ali

Zašto ti vlasnik ne bi dozvolio?

Više je stvar u tome što ti HNS treba dozvoliti iz razloga što nije ista županija (grad Zagreb odnosno Zagrebačka županija). No siguran sam da tu ne bi bilo problema jer će HNS isto sigurno sve napraviti da se na napokon riješi ta nesretna situacija sa zagrebačkim stadionima (pod "sve" mislim naravno da će pomoći oko birokracije, ne da će dati lovu).
  • rob ljubavi
    872

Isfrustrirani bandićevac, daj se smiri
  • Infinity
    16.6k
    To znači da bi tamo igrao moraš dobiti privolu tj. platiti korištenje , ako ti vlasnik dozvoli! A zašto bi ti dozvolio ?Ali

Mozda zato sto mu platis. Da si ti predsjednik HNK Gorica i da NK Rudes nudi 5.000 eura za utakmicu i 1.000 eura za trening dan prije utakmice, ti bi odbio? I zasto?

To bi bio nevidjeno glup potez. Klub iz mog mjesta je dodatno ulozio lovu u stadion kako bi klub iz susjednog mogao tu igrati rang vise. Dali su svoj novac i na kraju zaradili lijepu lovu. I sad da bi netko odbio novac, a vec ima gotov proizvod, ne mora nista ulagati. Malo se povecaju troskovi, ali je zarada sigurna.
  • Droljo
    8.9k
    Ja bi htio da dinamo ligu prvaka igra na poljudu!
  • Ali
    2.2k

Vlasnik stadiona u Zaprešiću je grad Zaprešić koji ima svog Gradonačelnika i svoju gradsku upravu. Zašto bi oni radili nešto po zamisli susjednog Gradonačelnika ???
    Tko će ih na to natjerati i zašto bi ?
    Ja da sam vijećnik u zapresicu bi insistirao na 50.000€ po jednoj utakmici uz uvjet da troškove organizacije i osiguranja snosi najmoprimac. To ti je cca 13€/m2 mjesečno.
  • Ali
    2.2k

Ha ha ha... sendvicari se javljaju
  • Nino Bule
    14.5k
    To da se nece imat gdje igrat, pogotovo lokomotiva i rudes koje bi jednak broj ljudi pogledao igrali na kranjci ili u slavonskom brodu, je gubljenje vremena na gluposti, mene najvise muci sto se taj proces natjecaja nije prije odradio
  • Nino Bule
    14.5k

Gubis vrijeme i sebi i nama besmislenom raspravom, da gorica i zapresic traze milijun eura hns bi dao rudesu dozvolu i igrali bi na svom stadionu/igralistu
  • rob ljubavi
    872

Care...pa sendvicari poput tebe su drzali na vlasti bandica i ekipu. Isti takvi su i ljubitelji lika i djela ZM.

Sto se mene osobno tice nisam niciji. Ali nisam ni isfrustrirani bandicevac.
  • Infinity
    16.6k
    Vlasnik stadiona u Zaprešiću je grad Zaprešić koji ima svog Gradonačelnika i svoju gradsku upravu. Zašto bi oni radili nešto po zamisli susjednog Gradonačelnika ???
    Tko će ih na to natjerati i zašto bi ?
    Ja da sam vijećnik u zapresicu bi insistirao na 50.000€ po jednoj utakmici uz uvjet da troškove organizacije i osiguranja snosi najmoprimac. To ti je cca 13€/m2 mjesečno.
    Ali

Za pocetak, vjerovat cu da se jednostavno ne razumijes kako stvari u zivotu funkcioniraju. Drugo, nastavis li u ovom smjeru ovo ce biti smatrano trolanjem.
  • Ali
    2.2k
    Osim toga kaj nije sramota da Grad koji ima proračun 10x veći od prvog slijedećeg ili još gore da moraš moliti grad od 35mil€ da ti dopusti koristiti njegovu infrastrukturu tebi koji imaš taj iznos za 6 radnih dana !!! Pa to je poraz pameti !

A onda bum se čuditi zašto nitko neće gledati Lokose i Rudeš?
    Pa jel imaš stadion na rudešu i kompleks na hipodromu. Uloži 0,5% svog proračuna i osposobi da ta dva kluba imaju svoj kvartovski stadion. Pa će i ekipa iz kvarta doći pogledati koju tekmu. Tako se vodi briga o svojim građanima. A ne izmjesti ih , jer tak i tak ih nitko ne gleda... ma nemoj...
  • Ali
    2.2k

Nisi niciji ALI eto slučajno si se uključio kad je netko razumno zaključio da je TT i njegova ekipa kreten koji nas valja kao klince od pet godina. Sa bombastičnim najavama kak bu za 20m€ sagradio zeleni stadion sa cvijećem na balkonima, solarnim celijama na krovu i trgićem sa fontanama ispred i sve to za godinu dana a još nije ni javni natječaj spreman a kamoli poslan.
  • rob ljubavi
    872
    Upravo tako, jer me fascinira zapanjujuće visok broj bandićevaca i mamićevaca, koji samo čekaju svaku priliku ne bi ni nasrali nešto po novoj garnituri koja je došla nakon 20+ godina.

Dakle TT u gradu
    Šimić i ekipa u Dinamu

Isto ste sranje, a drugo pakovanje.

Uostalom , na konferenciji je bilo pitanja i na neka od tih tvojih je i odgovoreno. Ja ti ih neću reć pogledaj sam. Ako ti ne smeta tifusar, sendvičar ili kako god već to ide.

Bitno da su mb i zm za njega oličje čovjeka. J*bali te oni podguzna muho. Koliko su love ukrali imali bi za 10 ovakvih stadiona, koji će nadam se bar 1 bit, pa makar i do 2030. godine skup s Maksimirom. Osim ak opet "Rvat'ne" ne prodrmaju Zgom i Dinamom i pokradu sve...al kaj sad, " nek' kradu, bar su 'naši' " state of mind
  • Jaro
    7.7k
    Ako si poslusao izlaganje, gradonacelnik i ekipa su obecali:
    1. radovi ce trajati 1god - a poceli bi na proljece - dakle za sve predradnje (izvedbeni projekt i natjecaje) imaju godinu dana
    2. trosak je "oko 20 M€" - ovisi o konacnom projektu i cijenama u vrijeme izgradnje - i da je 40 - za grad Zagreb je to iznos koji u dvije proracunske godine moze/mora bez umivanja ujutro naci
    3. stadion je montazni - na temi stadioni su navedeni slicni u okolini izgradjeni u slicnom roku
    4. gdje ce igrat Rudes, Lokomotiva, Dinamo: Dinamo na maksimiru, vjerojatno i Lokomotiva, a Rudes ili na svom ako ga urede ili u Gorici ili u Zapresicu, ili u drugoj ligi...
    5. navodis sramotu grada jer Lokomotiva i Rudes nemaju di igrati u trenutku kad se najaila do(gradnja) Kranjceviceve i u buducnosti izgradnja Maksimira
    6. nevezano za tvoje tlapnje - cak je fino odgovorio o drugim lokacijama - da Maksimir ostaje di jest i da je to za njega gotova prica, a da Kranjceviceva takodjer ima svoju povijest i u nogometnom smislu, a spomenuo je i oruzane snage RH - te prednost lokacije i javni prijevoz (najavio i 3 stanice na HZ liniji sjever - jug usput)

Ovo ostalo - gradonacelnici Gorice i Zapresica i blablatruc truc - nekoliko puta je spomenuto da su se konzultirali s HNSom i UEFOM oko Kranjceviceve - siguran sam da ce se moci dogovoriti i s ovima ako ce bas biti potrebno (ako u Gorici i Zparesicu odbiju financijsku pomoc pri odrzavanju svojih stadiona od drugog kluba - pogotvo Zapresic gdje vise ni nema osim grada ko to odrzavati tj placati)...

Ako napravi Kranjcu i krene u izgradnju Maksa do kraja mandata (i obnovi Dom Sportova i pokrene bazen u Spanskom sto je spomenuo) - napravit ce za Zg u jednom vise nego Bandic u svima zajedno...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.