Sad sam provjerio - također je i čitavi kompleks Svetice-Maksimir upisan 1/1 kao vlasništvo Grada Zagreba.Jednistavno - zemljiste je "ocisceno" i grad se upisuje 1/1. Gradnja je u odnosu na maksimir gotivi dzaba i grad si to moze bez beda priustiti.
A budimo realni, ako zavrsi kak je najavio - taman da mu ne treba predizbirna kampanja...
TT i ekipa vode grad a ne dinamo - to kaj ce TT motda napraviti Kranjcu nemre nikako biti minus jer eto 30 godina nitko nije naoravio max. Ulupali su lovu za 3 stadiina i bandic i prethodnici, iz dinama su izvucena 2 stadiona.
A ma sto mi mislili o time smo ipak manjina te bi gradska vlast koja bi financirala Maksimir izvela politicko samoubojstvo realno. Zbog svega potrosenog/ukradenog i dinamo i potencijalni stadion su jako nisko (za dosta njih i potpuno nepozeljni) na listi prioriteta gradjana ovog grada... — Jaro
Sad sam provjerio - također je i čitavi kompleks Svetice-Maksimir upisan 1/1 kao vlasništvo Grada Zagreba.
Vrsta uporabe
ZGRADA,TRIBINE
ZEMLJIŠTE ZA SPORT I REKREACIJU
PARKIRALIŠTE
Koji kurac se čeka s Maksimirom ja stvarno ne znam.
Pravno sve je čisto, zašto se u to petlja Kaptol koji je zemljište odavno darovao Gradu za sportsku namjenu, i zašto sve to skupa toliko traje to ostaje nejasno.
Teoretski, Grad sutra može srušiti ruglo i graditi novi sportski objekt. — NORTE
Sve je na klubu da se ne zadrzimo tamo, ne mislim uopce trositi zivce na to, ako smo nesposobni izgradit stadion onda zasluzujemo igrat na novoj kranjci — Nino Bule
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.