fascinira zapanjujuće visok broj bandićevaca i mamićevaca, koji samo čekaju svaku priliku ne bi ni nasrali nešto po novoj garnituri koja je došla nakon 20+ godina. — rob ljubavi
Mislim da je riječ o jednom od samo dva gradska zastupnika (od njih 50-ak) koji su glasali protiv očuvanja parka s javnom namjenom. U vrijeme BM365 to zemljište je kupio privatnik i planirao izgraditi zgrade.Kaj reci na jeftini populizam dijela oporbe... Napisao bih duzi upis na ovu idiotsku objavu ali su kasni sati pa cu samo ostavit link. Radi se o Kranjci. — NitkoBitan
I to zahvaljujući ovoj gradskoj vlasti, dok je prijašnja radila sve u korist popularizacije privatnih vrtića."Vrtići i škole" su uvijek glavni adut, ali što je najbolje, grade se i vrtići i škole. Jedan od njih jako blizu mene. — xavier
Upravo tako, Kranjča je stadion za druge zagrebačke klubove koji će ovime postati puno bitniji faktor u gradu i Hrvatskoj, što nama naravno baš i ne ide u korist.Ja sam već rekao da mene zanima stadion Dinama i bio bih puno sretniji da se odmah krenulo s Maksimirom — xavier
Upravo tako, Kranjča je stadion za druge zagrebačke klubove koji će ovime postati puno bitniji faktor u gradu i Hrvatskoj, što nama naravno baš i ne ide u korist. — NORTE
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.