• Droljo
    18k

Ak je još godinu ugovor. Vele da ne računaju na njega. Ide to i đaba + postotak od prodaje.
  • Imamo Dinamo
    4.1k

Ne volim ja osobno postotke od prodaje kad mi uzimamo. Je, ako se igrač ne pokaže, dobro dođe, ali ako se pokaže kasnije da moramo davat po 30-40% (velikog) transfera mi se ne sviđa
  • Droljo
    18k
    Puno si rekao. Ja sam mislio 10-15% tak da ne bi boljelo puno :snicker:
    A kad bi bio ogroman transfer znači da bi nam igrač i značio nešto u vremenu provedenom tu... Neki balans treba naći svakako kod takvih transfera..
  • OsamŠest
    5.7k
    Kurac će nas Fiorentina zajebat. Možda su nam maznuli Brekala, al Fruka neće!
  • Imamo Dinamo
    4.1k
    Puno si rekao. Ja sam mislio 10-15% tak da ne bi boljelo puno :snicker:Droljo

Tesko da možemo izvuć besplatno sa 10-15%. 30% najmanje hahah
  • NB86
    16.9k
    Tesko da ide dzaba, ko ga je gledao vidio je da tu ima materijala, nek bude odsteta do milje eura i ja zadovoljan
  • dumitrumitu
    1.5k
    Nadam se da su ova imena do sada izmišljotine. Ako ćemo dovoditi igrače tipa Bakrar i Fruk, neznam kakvim se rezultatima možemo nadati.
  • Keyser Soze
    14.6k
    Dajte nam još Fućka i spremni smo za Ligu prvaka
  • BBB Mataa998
    2.6k
    to se zove moc pregovaranjaOlmic

To se zove samoubojstvo. Na takav nacin zatvoris sebi vrata u svakom kluba i do kraja ne dovedes nijedno zeljeno pojacanje
  • Olmic
    5k
    najbolje da postanemo kao Gorica i cekamo kraj 8 mjeseca da dovedemo otpatke otpatka
  • Maksim Maksimirski
    7.1k
    Dinamovi navijači većinom ne vole domaća pojačanja iako je Dinamo i postao veliki klub na krilima domaćih igrača koji su dovođeni iz HNL-a. Hrvati (i općenito Balkanci) su po glavi stanovnika najtalentiraniji narod na svijetu za sport a pogotovo za nogomet. Ilirčine, brđani ko od stijene odvaljeni ljudi, visoki i jaki a opet spretni i motorični, genetski fantastični. Upravo zbog tog enormnog talenta, genetike i stature je i moguće da je Hrvatska sa 3 milijuna stanovnika konstantno bolja u nogometu od Nigerije koja ima 200 milijuna stanovnika. Ali da pitaš prosječnog dinamovog navijača on bi uvijek radije da dovedemo nekog Nigerijca, moćnog crnca koji će valjda izdominirati ove naše bijedne hrvatske bijelčiće. Nikad nisam kužio to paljenje dinamovih navijača na egzotiku a pogotovo na crnu egzotiku, kao da se radi o ženama lakog morala a ne o nogometnim navijačima. Ovako to funkcionira kod većine dinamovih navijača:

Toni Fruk iz Gorice, domaći igrač iz domaćeg kluba - potpuno bezveze.

Monsef Bakrar, Alžirac što je već samo po sebi egzotično ali ipak dolazi iz dosadne domaće hrvatske Istre - okayish ali ništa posebno

E sad kad bi doveli nekog Mbola Papu Diarru iz tuniske, kolumbijske ili meksičke lige i još da taj ima neku ludu žuto-plavo obojanu kosu i dreadlockse - TO JE TO!!! Njega trebamo! Ne trebamo mlade reprezentativce super uspješne hrvatske reprezentacije, domaće dečke iz naroda koji je dokazano među najtalentiranijim narodima na svijetu za sport. Ne! Takvi su dosadni i dokazano donose uspjeh. Mi trebamo eksperimente i egzotiku. Treba nam samba, rumba, dreadlocksi, hare krishna, Balotelli, Valderrama, čovjek-slon i nigerijski princ.
  • Bosna86
    12.2k
    Trudim se uopće ne citati ovu temu… Danas iz dosade iscitam 10 stranica zadnjih upisa… Niste sekunde normalni, donosite zaključke i razglabate na osnovu novinarskih lupetanja… Doći će pojačanja i prije nego sto se nadate, a od svih ovih igrača, sto ih spominjete ovdje zadnjih par mjeseci, doći će jedan do maksimalno dva i ne sigurno po cijenama o kojima pisete
  • Bosna86
    12.2k
    Hrvati (i općenito Balkanci) su po glavi stanovnika najtalentiraniji narod na svijetu za sport a pogotovo za nogometMaksim Maksimirski

Majko moja draga….
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Pa transferi su opcenito rizik. Zasto mislite da Bakrar i Fruk ne bi bili ok pojacanja i rotacija? Zar je Soudani bio Messi kad je dosao u Dinamo? Nije. Tko to moze znati. Zakljucak je da nemamo sirine uopce i da nam treba igraca, to je valjda 80% postova ovdje, sta fali Fruku u tom slucaju? Mlad, reprezentativac, mozda udje i u A vrstu ako se brutalno razvije sto je cilj svakog kluba, sta imamo od Argentinaca koji ce otici prvom sansom ili nekog Brazilca koji se ne mora vezati uz klub i zemlju? Kakogod ako je ok cijena sto da ne.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.