• Bosskovitz
    17.6k
    Index prenosi da je Dinamo odbio ponudu Trabzonspora za Petkovića tešku 1.2 milijuna eura. Ako je to sfera iznosa kojima baratamo, više nam vrijedi da Petko ostane pa makar otišao besplatno sljedećeg ljeta.
  • Krizy
    59.2k
    Neka si Bjelica dovede Šituma za taj novac.
  • Ali
    2.7k

Bjelko, jučer si govorio da nedaš argentinca za manje od 10m€ , a danas bi Petka za 1,2 m € ???
    E pa druže nećemo se ponižavati
  • deda
    38.6k
    Ako je najbolja ponuda koju Dinamo dobija za Petka 1,2 onda smo mi svi u velikoj zabludi o njegovom značaju i nogometnoj veličini i njegova trenutna plaća je apsolutno dostojna renomea.
  • Yovitssa
    904
    Ako je najbolja ponuda koju Dinamo dobija za Petka 1,2 onda smo mi svi u velikoj zabludi o njegovom značaju i nogometnoj veličini i njegova trenutna plaća je apsolutno dostojna renomea.

Toga se i ja bojim... I činjenica da, ako je ovo istina, Petko ne paše Bišćanu i/ili Šimiću. Ali mislim da je 1.2 mil fakat premalo. Dobro, druga ponuda je valjda veća, ali sumnjam da je iznad 2.5 mil...
  • Ali
    2.7k
    Sorry ali ovo je vrijeđanje, Mierez 10m, a petko 9x manje??? Razlika u godina 2,5g Petko stariji.
    Reprezentativac osvajač bronce...
    Ja iskreno mislim da je ova informacija igrokaz oko pregovora o novom ugovoru.
    Pa i Osijek bi dao sutra 3m€ za Petka, ak su dali 2m € za Lovrića !
  • Yovitssa
    904

Da, bez obzira kaj je u posljednjoj godini ugovora, mislim da na ponudu ispod 5 mil ne bi trebalo ni trepnuti.
    Btw, https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-trazi-svojeg-kalulua-i-besplatno-dovodi-neke-od-najtalentiranijih-europskih-igraca-evo-kakav-im-je-plan-15335033

I ovaj novinar čita Zonu! :-D
    Sve je nabrojao, od skautske službe, Kalulua, Šimićevih veza, povratka Badelja i već opjevanih Vipotnika, Frigana, Kačavende, Stojkovića.... Ukratko, posljednjih par stranica ove teme na Zoni! :-)
  • Ali
    2.7k
    Ako netko u klubu razmišlja da Petko može napustiti klub za manje od 6 mil € (ovih <2m nije ni za razmatrati).
    A da istovremeno da 3-5m € za nekog Vipotnika koji si je nabijao statistiku na gorici, bravu i sličnima. Onda nek se sutra sam makne iz Dinama jer radi štetu klubu !
  • bbb medimurje
    4.2k
    Ja mislim da petka ne treba prodavati
    Ak hoce 1.2 milju ja bi mu dal
    Ovo sve s Vpotnikom i Friganom je rizik koji moze proci dobro i lose
    Iduca sezona nam je jako bitna
    Ide novi format lige prvaka i puno vece financijske nagrade za sudionike tak da nam je iduca sezona jako bitna
  • Mlađi referent
    13.5k
    Teško da Petko ikom vrijedi koliko nama
  • Klenx
    8k
    Dosta je prodavanja ispod cijene i jer netko "želi otići".

Izvjesiti cijenu koja bi nas zadovoljila i bok.

Mi da prodamo Petka za 2-3 milje, a nas da tovare Mierezima i Vipotnicima za 5.
    Ajde bježi.
    Rađe nek tu sjedi na tribini do kraja ugovora, iz principa, nego da ga damo za 2-3 milje.

Nismo mi sirotinjski klub.
  • Captain America
    20.4k
    Očito je Čačke bio u pravu kad je rekao da je Oršin transfer jedan od najboljih u našoj povijesti :lol: /s

Kao što rekoh, i da nam 10 ponude, ne bi pustio Petka s obzirom da je iduća sezona najvažnija u povijesti kluba.
  • blue heart 72
    2.4k
    Mislim da je vrijeme da se jednom postavimo i "malo čvršće". Dosta je tog prodavanja ispod cijene i kao da se izlazi u susret igračima zbog zasluga. Svi ti igrači su za vrijeme igranja u dinamu imali dobre ugovore, i to sa redovitim plaćanjima bez kašnjenja, a uz to su ne rijetko znali dobivati i premije. Kaj se Petka tiče, ja bi ga osobno najradije zadržao u klubu, ako se ne mogu dogovoriti za nastavak suradnje izvjesio bi odštetu od minimum 8 milijuna i gotovo. Ni centa manje. Pa samo mi računamo koliko ćemo uštedjeti na plaćama kada su u pitanju za naše prilike top igrači. Takve računice su u redu dok se radi o raznim Štefuljima, Tolićima, Špikićima i sličnima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.