• NB86
    17.4k

Ako ode ivanusec moze kacavenda i na lijevo krilo pa onda baturina i on izmjenjuju mjesta za vrijeme utakmice ko sad ivanusec i martin, mislim da ce ovo ljeto biti najeftiniji zbog ozljede i jer jos uvijek hvata formu, ako ikad mislimo kupit kacavendu onda je to sad
  • Olmic
    5.5k
    kacavenda ce bit kandidat za desno krilo po meni
  • Captain America
    20.4k
    Trebamo probati i Stojkovića uzeti jer ugovor ističe 2024. Izvjesno je da ćemo Baturinu gledat još sami iduće sezone u Dinamu, a bio bi vrhunski potez već pripremat zamjenu.
  • OsamŠest
    6.4k
    Imam mokre snove na spomen Lukasa Kačavende u Dinamu..
  • San Lorenzo
    23.6k
    Nije mi Kačavenda za krilo, nije neki brzanac niti vrhunski tehničar, a nema ni posebno dobar udarac...najveć snaga mu je agresija i dolazak iz drugog plana.
  • maddaddam
    2.9k
    najveć snaga mu je agresija i dolazak iz drugog plana.San Lorenzo

Potrebna nam je dodatna agresija i energija. Ne znam da li je Kaca taj, ali definitivo smo kratki sa tim.
  • plavi67
    924

Svaka čast kolega :grin:
  • Mlađi referent
    14.9k
    Kad se gledaju najbolji strijelci slovenske lige, u zadnjih 12 sezona nitko nije zabijao kao Vipotnik (gol svakih 90 minuta). Možda i duže, ali meni se ne da tražit

Najbliže njemu je bio Andraž Šporar, on je 2015-16 zabijao svake 94 minute.
    On je ujedno i jedini od svih tih strijelaca za koje se može reći da je ostvario karijeru ‘dostojnu Dinama’. Vrijedi trenutno 5 milijuna, igra za PAO i repku, a imao je izlet u Sporting CP, posudbe u Bragu i Boro.

Ovi drugi su daleko od razine koja bi zadovoljila Dinamo. Varljiva liga, treba bit pametan.
  • Fanboy
    3k
    Kako sam prije napisao, treba proširiti skaut službu na Njemačku, Austriju, Švicarsku itd. Malo malo nikne neki novi Rakitić, Kovačić, Sučić, Stanišić....
    Evo sad nedavno, ponajveći talent u Austriji, mladi Lalić potpisao za RBS, inače velik navijač Dinama i klub ga je pratio...Igra za našu u17.

Tu je hrpa tih klinaca, pa i taj RBS operira po Hrvatskoj, ugrabili su malog Žikovića iz Istre, Bayern je ugrabio Zvonareka itd.

Tu su sad Franjo Ivanović, Gabriel Vidović( malo skup), Dario Bijelić, Marušić i Tikvić dva stopera za Bayern II, već spomenuti Pašalić, onda u Romi imamo Ivkovića i Levaka, dva bivša najbolja igrača kadeta Hajduka i Osijeka. Tamo se teško probiti...

Po meni treba jedna razvojna momčad gdje bi išli najbolji juniori i igrači koje mlade dovedemo i od tamo prema zaslugama uzimati najbolje za prvu momčad...
  • Fanboy
    3k
    Ovo stavljam posebno, jel itko gledao ovog dečka ? Vidim da je naš, mladi centarfor i ima dosta dobru statistiku u Nunbergu II...

https://www.transfermarkt.com/leonardo-vonic/leistungsdaten/spieler/744599

Dosta je brz, efikasan u završnici, lijeva i desna noga, dobar osjećaj za gol, igra glavom...Vrijedi ga pratiti, tamo se ionako teško probiti prema A momčadi.
  • Nolifer
    13.6k
    Odmorite malo... :smile:
  • Droljo
    23.4k
    Nema odmora!
  • plavi67
    924
    ...dok traje obnova :grin:
  • Bosskovitz
    19.8k
    Index prenosi da je Dinamo odbio ponudu Trabzonspora za Petkovića tešku 1.2 milijuna eura. Ako je to sfera iznosa kojima baratamo, više nam vrijedi da Petko ostane pa makar otišao besplatno sljedećeg ljeta.
  • Krizy
    64.2k
    Neka si Bjelica dovede Šituma za taj novac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.