• Keyser Soze
    11.8k
    Zazivalo ga se ovdje na Zoni, ne znam koliko bi nam pojačanje bio, ali vrijedi probati.
  • NB86
    15.4k
    Instant pojacanje ne bi bio ali pod biscanom u u21 je uvijek izgledao jebeno, bas igrac koji mi je iskakao i govorio sam da ga treba dovest
  • OsamŠest
    4.3k

Strašan igrač kad je zdrav. Ne želim ni blizu reć da je Robben, ali gledajući nekoliko njegovih utakmica za drugu momčad BvB i one pripremne za prvu, ja bi ga najbolje opisao kao mix Murića i Robbena.

Još jednom želim napomenuti da stojim iza svog gore navedenog onda kad je dečko zdrav. Mana su mu ozljede..

Dobra stvar je ta što ga je Bišćan osjetio u mlađoj reprezentaciji, tak da zna u kaj se upušta.
  • San Lorenzo
    18.4k
    Dolazak Kačavende ima smisla ako ćemo prodati Baturinu, pa igrati s dvije osmice, Ljubičićem i njime, s Miškom iza.
  • NB86
    15.4k

Ako ode ivanusec moze kacavenda i na lijevo krilo pa onda baturina i on izmjenjuju mjesta za vrijeme utakmice ko sad ivanusec i martin, mislim da ce ovo ljeto biti najeftiniji zbog ozljede i jer jos uvijek hvata formu, ako ikad mislimo kupit kacavendu onda je to sad
  • Olmic
    3.9k
    kacavenda ce bit kandidat za desno krilo po meni
  • Captain America
    19.3k
    Trebamo probati i Stojkovića uzeti jer ugovor ističe 2024. Izvjesno je da ćemo Baturinu gledat još sami iduće sezone u Dinamu, a bio bi vrhunski potez već pripremat zamjenu.
  • OsamŠest
    4.3k
    Imam mokre snove na spomen Lukasa Kačavende u Dinamu..
  • San Lorenzo
    18.4k
    Nije mi Kačavenda za krilo, nije neki brzanac niti vrhunski tehničar, a nema ni posebno dobar udarac...najveć snaga mu je agresija i dolazak iz drugog plana.
  • maddaddam
    2.9k
    najveć snaga mu je agresija i dolazak iz drugog plana.San Lorenzo

Potrebna nam je dodatna agresija i energija. Ne znam da li je Kaca taj, ali definitivo smo kratki sa tim.
  • plavi67
    922

Svaka čast kolega :grin:
  • Mlađi referent
    12.4k
    Kad se gledaju najbolji strijelci slovenske lige, u zadnjih 12 sezona nitko nije zabijao kao Vipotnik (gol svakih 90 minuta). Možda i duže, ali meni se ne da tražit

Najbliže njemu je bio Andraž Šporar, on je 2015-16 zabijao svake 94 minute.
    On je ujedno i jedini od svih tih strijelaca za koje se može reći da je ostvario karijeru ‘dostojnu Dinama’. Vrijedi trenutno 5 milijuna, igra za PAO i repku, a imao je izlet u Sporting CP, posudbe u Bragu i Boro.

Ovi drugi su daleko od razine koja bi zadovoljila Dinamo. Varljiva liga, treba bit pametan.
  • Fanboy
    2.9k
    Kako sam prije napisao, treba proširiti skaut službu na Njemačku, Austriju, Švicarsku itd. Malo malo nikne neki novi Rakitić, Kovačić, Sučić, Stanišić....
    Evo sad nedavno, ponajveći talent u Austriji, mladi Lalić potpisao za RBS, inače velik navijač Dinama i klub ga je pratio...Igra za našu u17.

Tu je hrpa tih klinaca, pa i taj RBS operira po Hrvatskoj, ugrabili su malog Žikovića iz Istre, Bayern je ugrabio Zvonareka itd.

Tu su sad Franjo Ivanović, Gabriel Vidović( malo skup), Dario Bijelić, Marušić i Tikvić dva stopera za Bayern II, već spomenuti Pašalić, onda u Romi imamo Ivkovića i Levaka, dva bivša najbolja igrača kadeta Hajduka i Osijeka. Tamo se teško probiti...

Po meni treba jedna razvojna momčad gdje bi išli najbolji juniori i igrači koje mlade dovedemo i od tamo prema zaslugama uzimati najbolje za prvu momčad...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions