Petko je jako inteligentan dečko i zna da igrači koji dođu besplatno u startu dobiju bolji ugovor. — marcio amoroso
Meni nije normalno da jedan Drmić dođe i dobije 60 ili 70% veću plaću od najzaslužnijih igrača za možda i najveće uspjehe u povijesti kluba (Ademi, Livaković, Petković).
To nije u redu prema tim dečkima — Papastrumf
slazem se,stalno se prica o napadacima a primarnija su nam pojacanja na ostalim pozicijama ne igramo mi lose zbog petkovica i drmica — morales
Došao kao lik koji godinu dana nije dao gol — marcio amoroso
Znaš sam da su se i njima dizali ugovori i da to uopće ne bi bilo ni blizu tih 60 ili 70% koje spominješ — marcio amoroso
Doslovno, uz prednjeg veznog, i Mišićeve pozicije, napadač nam je najnebitnija pozicija za tražiti pojačanja u ovom trenu. — Klenx
Je, ako želimo igrati kako smo igrali do sada, ali se očigledno želi igrati drugačije pa se traže i drugačiji napadači. — marcio amoroso
na upravi je da procijeni sitnicarili smo za belju pa smo izgubili top napadac kojeg bi kasnije mogli prodat za 20mil a bio bih odma pojacanje — morales
Zato sam i stavio smajlić :wink:
Ali ostajem pri napisanom u drugom dijelu. To je po meni omalovažavanje tih senatora. — Papastrumf
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.