• Captain America
    20.4k
    Dilaver, Marin i Janković su u Jakirovoj Rijeci ključni igrači, a kod nas nisu mogli bit ni na klupi. Ima Frigana i Labrovića ko ozbiljnu HNL kvalitetu i takav roster je od bezdana dovuko do borbe za Europu.
  • San Lorenzo
    21.6k
    Koja je fora s ovim Bandom, zašto igra samo zadnjih 20ak minuta, lik je baš zvjerka i fizički, a bome i zna s loptom.
  • San Lorenzo
    21.6k
    Jao, ne bih bio u koži Raspopoviću kad ga se Sopić dograbi u svlačionici za ovo bacanje i drugi žuti...pogotovo ako ne izdrže do kraja. :rofl:
  • Krizy
    61.1k
    Čovjek je izvukao 3x više bodova u duplo manje utakmica od prethodnih trenera.
    O njemu treba suditi tijekom iduće sezone, kada dovede igrače kakve želi ali po meni je dosad odradio baš vrhunski posao.
  • Droljo
    20.9k
    Žao mi je šibenika
  • San Lorenzo
    21.6k
    Gorica će do kraja još i u Europi završit. :lol:
  • OsamŠest
    6.1k
    Znači najvjerojatnije iduće sezone imamo Lokomotivu, Rudeš i Goricu u 1. HNL. U kontekstu
    putovanja i europskog ritma, jako bitna stvar.

Gledajući da prvi konkurent, Hajduk, iduće sezone samo u Zagreb dolazi 8 puta (2x Dinamo, 2x Lokomotiva, 2x Rudeš, 2x Gorica), a di tek putovanja u Osijek, Varaždin ili Koprivnicu, onda se može reć da imamo lijepu prednost s te strane.
  • Captain America
    20.4k
    Sve će im utakmice bit dalje nego nama :lol:

Sad će USKOKov osumnjičenik umjesto zbog termina utakmica kmečat zbog "dalekih" putovanja :sweat:
  • Herñan Crespo
    88
    sa rudešom su dobro i prošli.. iza rudeša bi bio vukovar pa cibalia..
  • BBB Baranja
    363
    Tomas u Osijek
  • Captain America
    20.4k
    Nije li Germanijak isto tako pustio Vukojevića kao nasljednika Bjelice pa je ispala patka?

S obzirom na trenutnu situaciju oko Osijeka i da Šimić ima jako dobro mišljenje o Tomasu, ne znam zašto bi se Tomas maltretirao s očito bolesnom atmosferom u vladajućim strukturama Osijeka kad bi mogao raditi u Dinamu, izvjesno bit bolje plaćen s čovjekom s kojim je prijatelj i na daleko manje stresnom mjestu.

Zekić je po meni jedina kvalitetna opcija od domaćih trenera, ovo sve ostalo je u 5 deka s Perkovićem.
  • marcio amoroso
    45.8k
    Ja imam osjećaj da će Six preuzeti :grin:
  • Droljo
    20.9k
    Od kud je ispal taj perković? Kak on more bit u 5 deka sa prekaljenim hnl senatorima tipa karačić, toplak, čačić, vulić itd
  • Captain America
    20.4k
    Od kud je ispal taj perković?Droljo

Lani je preuzeo Inter na dnu 2. lige i završili su pri vrhu. Kažu pratitelji druge lige da su igrali i lijep nogomet uz dobre rezultate.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet