• Jaro
    9.9k
    Tip je klaun. Pa sam Gvardiol je par puta rekao da je RB stopirao transfer, ovaj sad prodaje spiku da su on i Josko odbili zbog SP...
  • blackbully
    4.5k
    @Majki2111 dominiraš i na Sportnetu :rofl:

v2sxvx6oijvmr3i4.jpg
  • Droljo
    15.7k
    Legendarni novčanik :lol:
  • Droljo
    15.7k
    A što se štuka tiče, našla si torca grupu pred kojim nebudu bežali.
    Bar još tri četiri godine :sweat:
  • NitkoBitan
    26.2k
    Nakon tekmi se zali na naguravanje na sjeveru a na drugom forumu se busa u prsa da je Purger sa Dinamovog sjevera :lol:
    Jedan je Majki
  • Droljo
    15.7k
    Ja bih zamolio majkija da uploada sliku novčanika da mogu vizualizirat to a ne da mi kroz glavu prolaze razne verzije dok razmišljam o tome
  • Majki2111
    3.9k
    Ma uočio sam kak je lik napiso da je radi vatrenosti Livaja ostao. Htio sam dodat komentar iz 3. perspektive.

Pa je da jesam, smatram se djelom Sjevera, to što se mkeni ne gura je moja stvar. Jučer se cijeli zapadni dio sjevera nije gurao. I bilo dobro...
  • Droljo
    15.7k
    Slika?
  • Majki2111
    3.9k
    kc6yqa0w8z3jfl8t.jpg
    Evo. Najobičniji novčanik...
  • maddaddam
    2.9k

Da je moj, bio bi običan.
    Pošto je Majkijev, legendaran je :strong:
  • striko
    2.2k
    bqg0azqaazrkwn46.jpg
    Evo ih i u Premier ligi
  • bbb medimurje
    4k
    Razmisljanje prosjecnog tovara:

Naime, uglavnom je sasvim normalno i očekivano da prvak Hrvatske bude Dinamo.

Uz to što je sustav postavljen tako da mu nekako uvijek sve ide na mlin, pa većina momčadi baš kad igraju s njima budu strašno iscrpljene nakon što su dušu ispustile za iščupati remi protiv Hajduka.

Lani je Hajduk zapravo napravio puno više nego je realno i sve do dva kola prije kraja bio Dinamu za vratom. Budimo otvoreni – da je suđenje bilo poštenije, a sustav malo ravnopravnije postavljen, Hajduk bi vrlo vjerojatno i bio prvak.
  • Majki2111
    3.9k
    Da skineš Dinamo moraš i pobijedit suce. To je Rijeka napravila prije 7 godina. Znači može se. Nek se ugledaju na Rijeku i nek ne pričaju izlike.
  • lucky luciano
    346
    Dvanaesti novinar. Neka njega. Gušt je čitati te litanije dan nakon njihovog poraza svaki put.
  • ksapi
    4.8k

Ma koje suce, odvratno je koliko se tovare gura na svim poljima zadnje dvije sezone pa i dalje ne mogu nista.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.