• blackbully
    4.5k

Koji je ovo portal? Ovi su čak nadmašili nogometplus i crnekese.
  • marcio amoroso
    41.4k
    To su bolesni ljudi. Šta očekujete od njih?
  • vjeko1701
    14.8k
    I zato sam napisao ovo neki dan:

Rade se ratovi di ih nema i puše se splitske floskule samo zato jer s nekim klubom iz top 4 nismo na ratnoj nozi nego imamo pragmatične poslovne odnose. Ponekad oni prođu bolje, ponekad mi. To je biznis. To kaj u Splitu nisu sposobni imati nikakav odnos niti s niželigašima iz svoje okolice pa svigdje traže urote je njihov problem.vjeko1701

A ispravio bi u..."je njihova masovna shizofrenija." Oni jednostavno ne shvaćaju da je moguće imati odnos međusobnog respekta između sportskih rivala. Ali to je tako kad se i dalje u 2023. vodiš Titovom retorikom "Neprijatelj vreba izvana i iznutra."

Mislim kaj drugo očekivati od ljudi koji svoju djecu od 5 godina uče pjevati visoke peći a po vlastitim riječima glavna stvar koja se prenosi na njih treba biti "istina" o Dinamu. Kad ti je mržnja kamuflirana u "ljubav" glavno oružje, vidi se koliko si jadan. Tim je tužnije njihovo isčuđivanje kada svi navijači ostalih klubova najviše mrze njih i tješenje floskulom da je to zato jer su "najveći".
  • Jurki
    17.1k
    I onda se cude zakaj ih barem pola drzave mrzi i ne postuje. Tolko mrznje i jala da covjek ne vjeruje i to prema djeci koja su dosla na nogometnu utakmicu.
  • Klenx
    7.7k
    Kakvi su to debili, prema djeci koja nema ni 10 godina valjda.
  • vjeko1701
    14.8k
    I samo da dodam da mi je bila šokantna izjava predsjednika nogometnog kluba da ne može uzet Adidas ili Nike za dresove jer njih koristi HNS i Dinamo. J*eni predsjednik nogometnog kluba. Na stranu koliko je to jadan mentalitet mržnje, tako nešto jedan djelatnik u sportu nikad ne bi smio reći na glas.
  • San Lorenzo
    19.3k
    Podravske Štuke su djeca od 10 godina, koliko umobolan moraš biti da zakrviš s njima?
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Na stranu sto nisu normalni mislim da veliki % ovakvih komentara ide sa fejk profila. Ne mijenja cinjenicu da nisu normalni nego postoji i druga strana - skupljanje lajkova, poticanje svadje i hranjenje svog ega.
  • BornaPŽ1986
    1.1k
    Jutros pročitam naslov i mislim si možda je riječ o nekom postotku; poanta je u naslovu članka da "DINAMO POZORNO PRATI SITUACIJU".

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/procurili-detalji-s-velikog-sastanka-brozovic-na-korak-do-transfera-karijere-dinamo-pozorno-prati-situaciju-15326105

"Naime, u ugovoru potpisanom još 26. siječnja 2015. stoji kako će Dinamu pripasti 10% od Brozovićevog idućeg transfera. Ukoliko se realizira Barcelonina ideja o razmjeni bivšeg igrača Dinama za Kessiea bit će vrlo jednostavno izračunati koliko je 10% - od nula eura."

Ne znam tko je dotični ali imam osjećaj da je dotični ovo napisao sa smješkom i ruganjem a sam sebi se ruga ovakvim bombastičnim naslovom i clickbaitovima.
  • San Lorenzo
    19.3k
    Tim je tužnije njihovo isčuđivanje kada svi navijači ostalih klubova najviše mrze njih i tješenje floskulom da je to zato jer su "najveći".vjeko1701

Takvu mitomaniju o vlastitoj veličini i snazi, kao i 'sami protiv svih' politiku sam vidio jedino kod Putina, Orbana, Vučića i - hajduka.
  • Boysica
    840
    Ispod jednog portala pisu da ne nama Slaven pustio tekmu , znaci smjeh koliko moras bit corav da vidis ko je bolje igrao u svim segmentima .
    Njihova mrznja ne ne mjerljiva al i oni su na Maksimiru dobili ŠČetri komada
  • Krizy
    56.2k

Prije Sportskih je pisao za Slobodnu Dalmaciju hahahaha.
    Sve jasno...
    Dinamo je više zaradio na bonusima za Olma nego što iznosi Hajdukov najveći transfer.
  • Keyser Soze
    13.4k
    Komentar s jedne stranice:

"Šteta što je stadion bio prazan ali čemu se čuditi kada u Zagrebu ovaj klub nema svoje navijače osim njih par tisuća uglavnom iz Dubrave da ima to bi bilo puno još bolje .
    Mnogi govore da su pravi Dinamovci u Slavoniji i da ih tamo ima najviše pa ako je tako stadion onda treba graditi negdje u srcu Slavonije pa neka naši igrači uživaju sa svojim navijačima , žao mi je za ovih par tisuća vjernih Dinamovaca iz Zagreba koji dolaze u Maksimir ovo predložiti ali Zagreb nema više smisla ipak je Dinamo najprvo hrvatski klub a to znači da može igrati i van Zagreba!
    Ljudi ovo je preružno u Zagrebu sramoti nam se klub ovo nema više smisla dosta je ponižavanja !"
  • maddaddam
    2.9k
    Na stranu sto nisu normalni mislim da veliki % ovakvih komentara ide sa fejk profila. Ne mijenja cinjenicu da nisu normalni nego postoji i druga strana - skupljanje lajkova, poticanje svadje i hranjenje svog ega.BornaPŽ1986

08.jpg

Ma kakav fejk. Uljesture jebene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.