• maddaddam
    2.9k
    Dajte najte, na teren kao u VG dovedite Arsenal i ja nisam siguran da ce dobiti utakmicu.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Frigan izborio penal i dao gol uz to još jedna namještena šansa.

Sve drugo li-la, malo sudjeluje u igri, kad ima loptu onda je prilično konkretan.
  • Mlađi referent
    12.4k
    Namjestio je sad vrhunski Marinu priliku, ali Antonio Marin je tragedija danas
  • Jurki
    14.7k
    Kakvi izgovor teren? Trener Dinama nebi smio davati takve izjave. Ti si prvak drzave i ima da takve ekipe ako nist drugo, uguras svih 11 protivnickih igraca i pola stadiona u gol.
    Ako treniras Dinamo za takvu izjavu bi dobio otkaz.
  • Svi na Sjever
    2.6k
    Da li je Janković Dinamov igrac?
  • NB86
    15.6k
    Sad mi je ideja pala na pamet. Razmjena Drmić - Frigan?xFire

Drmic ima jos samo godinu dana ugovor i ima placu od 1 mil eura koju nitko ne zeli preuzet, za njega na trzistu da ga ovo ljeto prodajemo ne mozemo dobiti 500k eura a kamoli frigana
  • NB86
    15.6k
    Da li je Janković Dinamov igrac?Svi na Sjever

Da
  • LovroZG
    1.3k
    Je.

A Maribor bi za Vipotnika 5-6M i postotak. To je dosta. Kažu Slovenci da su naša prednost u pregovorima Tolić i Kulenović.
  • Droljo
    11.7k
    Super. Tolić, Kulenović i par milja. Riješio si se balasta i dobio top igrača za male pare. Naravno, ako struka ocijeni da je to to. Može ispast svakak ali ja bih probao sa vipotnikom. Nama su slovenci uvijek bili super u dinamu. Katanec, židan, pavlović, sesar, stojanović...
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    Ja bi iskreno prije dao Drmića nego Kulenovića.
  • Droljo
    11.7k
    Realnosti malo... Pitanje je jel bi i kulen htio igrati slovensku ligu. Možda zbog europe i borbe za naslov..
  • NB86
    15.6k

Kome bi ga dao ima milijun eura place ? Ne znam jel bi maribor mogao preuzet kulenovicevih 300k eura iako bi im on sigurno vrijedio te pare
  • Dragon1Warrior123
    3.6k
    Mislim da ima manje, ali nisam rekao da je to realna opcija. Nego da bi radije se njega riješio nego Kulenovića. Plus mislim da bi i Kulena mogli uvalit za bar 3 milje negdje u Championship bar pa mi nije nikako računica... (Odnosno koliko se sjecam toliko su nešto nudili prije, nezz koliko bi sad vrijedio)
  • Bosna86
    11.9k
    Ne znam odakle ta priča o Drmicu kao nekom gotovom igraču… Lik je bio u 3 šanse, jednom namjestio gol i još jednom izbacio Ljubičića u praktično 1 na 1 situaciju… Da igra stalno, trpao bi ko na traci… Josip Drmic je najmanji problem ove momčadi
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.

More Discussions