• Efes Pilsen
    11.9k
    Tako smo se sa Sigalijem zajebali, pa kad smo ga htjeli vratit i on je htio doci onda je Racinga bolio kurac jer samo je naslov osvojio s njima :rofl: a mi poklanjamo..
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

zaboravio si dodati Baturinu za milijun max :rofl: glavonja bi Ademija prodao barem za milijun ako ne i dva, a Orsica za barem 10 i naravno polovicu od svega toga uzeo sebi, ali ajmo srati kako su ovi nesposobni

Ako Ademi stvarno zeli ici u Kinu ili bilo gdje drugo u ovom trenuku onda Dinamo ne moze utjecati na ponudu. Mozda kinezi ne daju vise, a on je dogovorio ugovor s njima i sto sad? Poslati ga na tribine? Raskinuti mu ugovor? Tjerati ga da igra, a glavom je vec u Kini?
  • Dragon1Warrior123
    4.5k
    Ne znam ni sam da li je taj transfer stvaran ili ne, ali i po meni je pola milje premalo kako god ovo okrenuo...

I jedna stvar u ovo novije doba nogometa mi ide užasno na kurac, a to je ovo dogovaranje igrača s klubom nekim drugim prije nego što je uopće poslana ponuda koja bi uopće zadovoljila klub...

A što se tiče ovog šta možemo sad ako je Ademi već glavom u Kini, isto bi mogli onda mogi danas sutra za Baturinu nam ponudit 2 milijuna i njemu dat 5 milja godišnje iz Premijerlige (karikiram) i šta i onda treba reć kao šta bi trebali, on je glavom već u Engleskoj?
  • Orc123
    12.6k
    Definitivno bi kupio prije Stojkovica nego kacavendu.....stojkovic, veci, jaci, bolji udarac, dobar u skoku i jeftiniji....trebalo bi reagirati...
  • Crusades
    17k
    prvi put da se slažem sa tobom. Jako zanimljiv i kvalitetan igrač, odmah se sjetim asistencije za Goričana u kupu u srijedu...
  • Orc123
    12.6k

Evo prozvao sam ga, evo gola hehe
  • miro
    7k
    Stojković vrhunski mladi igrač, to se već duže vidi, lako za gol, ali mali igra za 10 već u kontinuitetu
  • Captain America
    20.4k
    Daj i Goričana :rofl:
  • Orc123
    12.6k
    Takvih ko Gorican imamo na izvoz...definitivno Stojkovic po meni da, a Kacavenda mislim da bolje ne....em nije jeftin
  • Zagi
    10.7k
    Dobri su i Stojković i Kačavenda ali gdje vi planirate da bi oni kod nas igrali?
    Upravo na toj poziciji 8/10 smo uvjerljivo najbolje pokriveni.
  • Orc123
    12.6k

Tko ti zamjena za Baturinu ako ce ivanusec ostati na krilu, a ostat ce na krilu iako ako ovako nastavi nece ostati na krilu, a ni u Dinamu....Stojkovic Da, Kacavenda po meni nije neophodan.
  • Zagi
    10.7k
    Tko ti zamjena za BaturinuOrc123

Vrbančić.
    Ili još njih 5 bilo na posudbi, bilo u juniorima.
  • Orc123
    12.6k

Vrbancic ce na posudbu na ljeto....a ovi se prvo trebaju dokazati u Dubravi, ili negdje drugdje.....Tolica nema smisla vracati, nije da nije imao prilika, Jankovica i Stohkovica je uopce glupo uspoređivati ako si gledao jednog i drugog....
  • Zagi
    10.7k
    Vrbančić će na posudbu kao i Baturina, Olmo, Kova itd.
    Nikad pa ni tad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.