• Mlađi referent
    12.7k
    Očito su bolji kroničari došli pa su ispravili tu glupost
  • Nolifer
    11.1k
    https://www.dnevno.hr/vijesti/ili-vratite-tita-ili-se-tresite-od-straha-mozemo-predlozio-da-par-nepar-planinc-dobije-ulicu-u-zagrebu-pljuste-reakcije-mozda-misle-da-je-to-neka-jugo-greta-thunberg-2103906/

Nadam se da je clickbait naslov, dnevno.hr, ali smiješno mi je kako se prijete sa tim imenima... ...A kako se trude opetovano radit sve po svom po pitanju toga..... Baš ŠIT of the day, kao kad imaš ljevpro......
  • Crusades
    16k
    ljevproxFire

žimku razbu ono kaj da ti limve ševi ne
  • Mlađi referent
    12.7k

I dalje isto, može se nać i ostatak klubova koji nemaju tako napisano, zašto ne kopiramo njih, nego moramo uvijek najgore? Faktografski netočno i prije svega kompleksaški. Barcelonin članak je i iz 2016 i očito se prestala furat ta agenda ako su kako Krizy kaže promijenili na drugom mjestu. Valjda shvatili da ih neće napravit većim od Real Madrida. Inače i u serijalu FIFE je Barcelona predala KVG baš kao KVG, a ne Kup UEFA ili EL.

KVG od strane UEFE nije nit priznat kao službeno natjecanje jer je bilo u organizaciji FIFE. Prethodilo je i inspiriralo nastanak daljnjeg Kupa UEFA jer je bilo popularno i vidio se potencijal s potrebom za većom komercijalizacijom, ali nisu isto natjecanje. Na kraju je FIFA prepustila UEFI da organizira svoje natjecanje.

Za Kup prvaka se može reći ( današnja Liga prvaka) ili za Kup UEFA možeš napisat ( današnja Europska liga ) jer je napravljen rebranding samo za isto natjecanje, ali za KVG ne. On je ugašen i na kraju slično natjecanje je organizirano od strane UEFE . Nigdje se te momčadi ( osim na ponekom njihovom webu) neće naći kao osvajače EL. Ni u kakvim povijesnim knjigama, ni u kakvim službenim zapisima.
  • Mlađi referent
    12.7k
    Inače, smijeh kako na Valencijinom webu stoji prvo posebno Copa Eva Duarte, a Super Cup posebno. Valjda nije takav prestiž kao Kup UEFA pa nema smisla da spajaju.. :grin:
  • Keyser Soze
    13.4k

Pa ja se slažem u apsolutno svemu što si napisao. Ja mislim da je taj "kompleks" s naše strane isprovociran od stalnog osporavanja KVG-a kao natjecanja, često čitamo kako su samo gradovi sa sajmovima imali pravo na nastup što je istina, ali samo do sezone 1961./62. kad UEFA (ili FIFA) u natjecanje šalje 3 kluba iz top 16 europskih liga tako da kad smo ga mi osvojili već je bio ozbiljno natjecanje. Također, to čini i samo ime natjecanja glupo kad nisu samo velesajamski gradovi imala pravo na nastup u kupu.
  • Efes Pilsen
    11.1k
    Nesto kao Liga prvaka bez prvaka.. kontinuitet je tu :lol:
  • Mlađi referent
    12.7k

Da, sorry, krivo sam shvatio poantu tvog kom.

I ja vjerujem da je ime, ali jebiga, teško se pomirit da mi povijest krojimo radi tog kaj tovari po portalima pišu jer oni su valjda jedina skupina na svijetu koja osporava taj trofej.

I nakon Kramera, Kramer. :lol:
  • NORTE
    15.7k
    Naši mediji su odvratni pa im ne dam svoj klik. Ne krivim ih što su jadni i traže senzaciju.

Jurić uveo pa odmah izvadio srpskog napadača.
    To su naslovi.

Odem provjeriti, kod 2:2 ga uveo i 12 minuta nakon te prve izmjene Torino prima gol od Juvea i situacija se mijenja 20 minuta prije kraja tekme, Torino sad gubi i promjene su nužne.

17 minuta je proveo u igri i Jurić tad radi 3 izmjene kako bi probao vratiti pozitivan rezultat.

Odmah zamijenjen nakon 17 minuta.
  • The Undertaker
    7.8k
    Ma nije ga zamijenio iz taktičkih razloga već je popizdio jer je ovaj "zaspao" i nije išao u blok u akciji u kojoj su primili gol. Vjerovatno mu nije prvi put.
  • Keyser Soze
    13.4k
    Da, sorry, krivo sam shvatio poantu tvog kom.Mlađi referent

U zadnje vrijeme sam teško shvatljiv :lol:
  • Neki tip
    21.3k
    U zadnje vrijeme sam teško shvatljiv :lol:namodi grebza

Prvo si zamalo potaknuo unutaretnički, međuzavičajni sukob, a sad još ispada da i povijest prekrajaš!

Morat ćeš počet pisati uz disclaimere - *ovim mojim upisom nije mi namjera povrijediti nijednu osobu na osnovu njezine zavičajne pripadnosti, stavova ili interpretacije povijesnih događaja te rodnog, spolnog i drugih identiteta ili pripadnosti. :snicker:
  • Mlađi referent
    12.7k
    Unosiš nemir i razdor među zonaše :eyes:
  • serbus
    4.9k

Bez brige najveći geniji su tek poslje smrti bili shvaćeni.... To što te narod sada ne razumije vjerojatno znači da češ biti velika povijesna osoba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.