• Klenx
    6.4k
    DINAMOV "DERBI" PUB KVIZ
    PETAK, 24.02.2023., 19:30
    Pivana , ILICA 222
    Za manje od tjedan dana Maksimir će biti poprište trećeg hrvatskog derbija trenutne HNL, a ukupno četvrti susret Plavih i Bijelih ove sezone.
    Idealna je to prilika za odigravanje tematskog Dinamovog kviza, drugog s tematikom derbija. Prvi je odigran prije čak pet godina u Tkalči i tada smo zadavali samo prvenstvena derbi pitanja. Ne pamtimo taj derbi iz veljače 2018. po dobrom, popušili smo ga 0:1.
    Sada idemo s drugom "taktikom" i proširujemo zadatke sa kupovima i superkupovima protiv njih.
    Vremena za prijave ima dovoljno, možete u inbox naše stranice ili na 0997565415.
    Ekipa mora imati ime i najviše četiri igrača.
    Uskoro ćemo krenuti i sa pripremnim pitanjima.
    Taj kviz odigrati ćemo u spomen na Ćiru koji je čak 22 puta s klupe vodio jedini pravi hrvatski derbi. Onaj posljednji mu nije trebao ali zapravo ga nije on ni vodio.
    Najdraži naši, jedva čekamo vidjeti Vas opet!
    Vidimo se u Pivani, igramo Derbi!

Bit će i iznenađenja, bilo bi super da dođe jedna ekipa sa Zone.
  • NORTE
    13.2k
    @Majki2111 što misliš o Majkiću?
  • Majki2111
    3.7k
    Totalno malo stignem pogledat prvenstvene tekme ove godine. Totalno mi druge stvari zaokupile mozak. Al ono kaj sam vidio u sažetcima, čini se dobar.
  • Krizy
    50.3k
    Totalno dobar
  • plavi67
    922
    https://www.youtube.com/watch?v=97eE0wFLJV8
    GDJE SI BIO '91? – Ivica Šafarić - Ninja (Crne mambe)
  • blackbully
    4.5k
    Da se malo maknemo od Majkijevog čičak novčanika, evo malo "glupo" pitanje za ozbiljnije ljude s tribine.

Do koje granice ide dress code na sjevernoj tribini? Odnosno, što je ili nije prihvatljivo od stajališta grupe.

Prošle sezone na derbiju sam nosio crnu majicu sa likom Dražena Petrovića u dresu Šibenke koju sam dao printati kod prijatelja u firmi. Premišljao sam se nositi ju ili ne jer nema ništa Dinamovog na sebi, nije iz BBB fan shopa niti pokojni Dražen ima baš neke veze sa derbijem. I baš suprotno, niti jedan ružan komentar niti prigovor na i van tribine, dapače poneki su je htjeli slikati jer je print poprilično velik na prednjoj strani i lijepo izgleda.

Kolega @SBdechec1986 ima odlične radove sa motivima Dinama pa me zanima da li su ti crteži prikladni za sjevernu tribinu? Naravno tu ne mislim na ikakve crteže sa potpisom BBB-a, podgrupa i sličnih jer se podrazumijeva da takve stvari ipak kupiš u Ilici i "zabranjeno" je raditi ikakve majice sa njihovim imenima mimo grupe.

Na derbijima i europskim utakmicama na sjeveru znam viđati svakakve majice sa raznim motivima koji nisu kupljeni niti u BBB i Dinamovom shopu.

Evo možda par primjera od kolege za koja me zanimaju da li su primjereni za tribinu:

45ltcgbfsr4o0imh.jpg
    n9uvug7yr8tk9x14.jpg
    5w3fjt3sy2rpulky.jpeg
    r9rmduzf7o5uc79p.jpg
  • NORTE
    13.2k
    Izuzev Kužea ne bih ti preporučio ništa od ovoga.
  • Dino
    3.1k
    Mislim da je sve ovo “prihvatljivo” i jasno da se o ukusima ne raspravlja, ali meni bi bilo malo cudno za vidjet ove bebe il Barta na navijackoj tribini.
  • masacusec
    4.4k
    Slažem se s norteom
  • Ola
    97
    Zainteresirao si me sa tom majicom Dreažena, ako možeš baci sliku :blush:
  • blackbully
    4.5k
    Zainteresirao si me sa tom majicom Dreažena, ako možeš baci sliku :blush:Ola

Jedna je u dresu Cibone:
    2clb1rra0da8x2f5.jpg

Druga je trenutno na pranju, a print je iste veličine na crnoj majici sa ovom slikom:
    2u4g4wv2p0jvu76y.jpg
  • Ola
    97
    Kako moćno, hvala na ideji.
  • vjeko1701
    11.5k
    Dalo bi ga se izrezat iz slike, bacit par filtera, možda crno bijelo...iza njega grb cibone...
  • maddaddam
    2.9k
    Termo folija? Stavi firmu koja je radila, imam neke ideje za sebi raditi.
  • blackbully
    4.5k
    Dalo bi ga se izrezat iz slike, bacit par filtera, možda crno bijelo...iza njega grb cibone...vjeko1701

Ma znam, samo ja nemam pojma oko tog dizajna, a nit znam nekog kome se da oko toga zezat. Ovako što nađem na netu...

Termo folija? Stavi firmu koja je radila, imam neke ideje za sebi raditi.maddaddam

Nemam pojma za foliju. Firma se inače bavi tiskanjem na veće količine (100+ majica), tisak na kemijske, upaljače, bilježnice... Oni su Hajduku radili cijeli onaj asortiman Livaje prošle godine. Mislim da im je firma u Kustošiji. Tako da on meni "sa strane" napravi 2-3 majice kad zatrebam... Ako želiš mogu ti dat njegov broj u inbox pa mu se javi za majice.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.