• vjeko1701
    9.4k
    Nije ni Osijek nešto briljantan zadnje vrijeme.
  • blackbully
    4.5k
    Posjeta 22. kola:

Slaven Belupo - Šibenik 589
    Istra 1961 - Osijek 1.358
    Lokomotiva - Rijeka 1.102
    Varaždin - Dinamo 7.581
    Hajduk - Gorica 12.362
  • bbb medimurje
    3.3k
    Kada sam govorio o famoznih četiri-pet igrača, nisam govorio da kukam. Mi smo ostali s osam-devet. Nisam ja došao promovirati i trenirati juniore.
    Ivan Leko, dosta ostar komentar
  • Zagi
    8.5k
    Ako nije došao promovirati juniore, potpuno pogrešan trener za njih i trebali su staviti Budimira.
    A i on isto. Dolje svi sve znaju i gdje je on mislio da je došao? Nemaju para, to je jasno i da nisi insider.
    Na temelju čega je mislio da će mu se ostigurati 5-6 pojačanja?
  • Jaro
    7.7k
    yep, jako nervozna izjava...
  • vjeko1701
    9.4k
    Bilo je da bi i on zviždao da je bio na tribinama? Nekaj mi govori da ne bude dugo kod njih. Poruke upravi preko medija, ovakvo izlaganje momčadi umjesto da stanje iza njih....
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Meni nije jasno da oni dolje ne mogu shvatiti da im je bitnije stvoriti sustav koji će znati prebaciti par igrača iz juniora u seniore, prodati ih u ozbiljne klubove, nego jednom u 10-15-20 godina osvojiti usrano prvenstvo hrvatske, za što ionako imaju par posto šanse.
  • striko
    1.7k

Zbog navijača i ne smiju dugoročno planirati. Zamisli da dođe nova uprava i kaže da dogodine neće biti prvaci. Kukom bi ih po bačvicama tražili
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Ma hrpa debila, jučer se rugaju sa svojim klincem od valjda 20 godina jer je krivo ispucao par lopti.

Istovremeno im polupropali igrači poput onog awaziema svako drugo kolo poklanjaju golove protivnicima...
  • bbb medimurje
    3.3k
    jučer se rugaju sa svojim klincem od valjda 20 godina jer je krivo ispucao par loptidb-izbjeglica

Kaj je to bilo? Nisam gledal tekmu a vidim da su se portali raspisali o tome
  • Mali dioničar
    16.1k
    Lagana investicija Črnka u sudjenje iduće sezone u drugoj ligi. Nakon kakti pokazivanja zubiju za Kalika i kakti prijetnje tužbom prije valjda 6-7 mjeseci.

ptqco1oxnaeb7erw.jpeg
  • lucky luciano
    310
    @db-izbjeglica Nemojmo se lagati, nisu ni naši puno bolji. Imamo prolaz protiv Ludogoreca, al se nađu biseri koji zvižde drugo poluvrijeme jer im se ne sviđa igra. Sjećam se da su i Turinu sprdali kad je primio gol sa 35m protiv Auxerrea.
  • blackbully
    4.5k
    Koliko je ono 5%? :chin:
    2mvkob4gq7pmbv29.jpg
  • Jurki
    12.6k
    to je stvarno retardirano, imas prolazak u sljedecu rundu i fuckas. Kao da ljudi nist ne kuze da nebres biti u punoj formi na pocetku sezone. A moras proci dalje pod mus.
    Kvale se igraju na prolaz a kak si presel, nije bitno.
    U prvenstvu mozemo govoriti da neke stvari nisu dobre i ok.
  • Ludovic IX
    7.4k
    tribine su fučkale a što je ovdje bilo.. 80% komentara čisto pljuvanje po našima jer nisu zabili svakih par minuta jer imaju 2 igrača više..

ajd bez licemjerja. i jučer je pol komentara prvo poluvrijeme pljuvanje bez pravog razloga
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.