• Zagi
    8.5k
    Magarad se cijelo poluvrijeme ne može nametnuti Gorici.
  • vjeko1701
    9.4k
    A Gorica nažalost ne bi zabila kontru 5 na prazan gol...
  • Svi na Sjever
    2.4k
    Zvižduci na Poljudu,Gorica bolja ,solidna u polju al nemaju iskusnijeg napadaca naprijed...
  • Zagi
    8.5k
    Onaj Janez je tamn spreman za zadnjih pol sata. Bude im metnuo.
  • IstinaZaDinamo
    2.2k

Simic mi izgleda zrel za zutog, a nikad ne znas sta ocekivati od Mikanovica i livaje, mada za ovog zadnjeg tesko da ce mu se Pejin usuditi dati zuti pa makar nekome i negu slomio
  • Zagi
    8.5k
    Ali nema tu od igre ništa.
    3421 bez presinga možeš igrati u Salernitani, ne u Hajduku na poljudu protiv Gorice.
    Brzo će Osijek u kupu, a oni bi mogli u novu potragu.
  • Mr Anderson
    8.7k
    Šteta za onaj Jurićev promašaj glavom. Ono se baš mora zabiti.
  • Dammir10
    266
    Hajdukov vezni red se ne može nametnuti ni Varaždinu (do crvenog) ni Gorici ali ako Pukstas ili Capan slučajno zabiju neki krumpir opet će se pričat o mladim genijalcima iako su ih danas pojeli Pršir i Mrzljak.
  • Nolifer
    8.5k
    Bit će penal za magarad sigurno danas, moraju se oni provuć protiv Gorice, ovo im je bilo baš za zvižduke
  • blue heart 72
    1.8k
    Ja sam mislio da smo mi odigrali loše prvo poluvrijeme u Varaždinu, ali ovo kaj su odigrali tovari je bilo kriminalno
  • xyz
    840
    Gorica igra 4-4-2, a Hajduk 3-5-2 i vidiš da Prpić i Ferro nešto mogu s loptom, a da je Simić na ''ti'' s loptom i stručljak Sopić stavlja dva napadača između stopera, a ne na Prpića i Ferra kako bi Simić morao distribuirati loptu.
  • Mr Anderson
    8.7k
    I mi smo loše protiv Gorice odigrali, ali su oni protiv nas bunker igrali, bez lopte. Protiv tovara danas su ravnopravni, čak opasniji. Ali ne treba ih podcijeniti.
    Evo...iz čega oni zabiju gol.
  • Nino Bule
    14.5k
    Nista osim hendikepa protiv ovakvog hajduka sljedece kolo ne priznajem, ocajna ekipa koja se provlaci golovima iz prekida i glupostima (crveni elezija) protivnika
  • Ludovic IX
    7.4k
    Ne treba se bahatiti. Meni dosta i 1:0 golom u 90toj
  • Juznjak
    3.9k
    Al ovo nema nigdje iz čega su oni zabili gol… odvratno
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.