utakmica je najsvečaniji čin u životu kluba i mjesto gdje klub prezentira svoju povijest i vrijednosti iza kojih stoji svijetu oko sebe — Boogieman
Ako je itko prepoznatljiv po stiliziranom slovu onda su to razni Dinami iz svih zemalja istočne Europe. Dinamo Zagreb, Dynamo Kijev, Dynamo Moskva, Dinamo Tbilisi, Dinamo Tirana - doslovno svi imaju prepoznatljivo stilizirano slovo "D". — Dammir10
Ovo s izostavljanjem "šahovnice" je siguran put u to. Kad jednom popustiš, napravio si presedan i otvorio se negativnim stranama globalizacije.Ali bih ipak osobno radije izbjegavao što je više moguće takve stvari jer bi se to moglo previše svidjeti pomodarskim glavama pa bi mogli kao i Juve i još neki klubovi ići u promjenu grba. — Dammir10
Pa i "malo d" je utkano u grb sa "šahovnicom", ništa se ne gubi ako ostane kako je.To sve isto je utkano i u malo d. Priča o Dinamu nakon gašenja Građanskog baš i počinje s tim ‘d’. — Mlađi referent
Ovo relativiziranje "mi znamo tko smo" je opasno. Možda mi znamo, ali znaju li drugi, znaju li buduće generacije u globaliziranom svijetu, znaju li "slučajni prolaznici"? Hoćemo li se tak jednog dana nazvati Red Bull Dinamo Zagreb, jer kaj ima veze, mi znamo tko smo? Karikiram, ali od nečeg solidnog se malo po malo napravi kamilica i onda je teško nazad.Od početka se znalo kaj predstavlja i tak će i ostat... — Mlađi referent
Najveći rivali bi si prije odrezali onu stvar, nego povezali naš klub s ovime o čemu mi ovdje pričamo, tako da njima to d sigurno ne predstavlja isto kao nama.Za sve zabrinute da se ne zna što d predstavlja, najveći rivali dobro znaju. — Mali dioničar
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.