• Ludovic IX
    7.4k
    Ja sam bio na 10tak njihovih koncerata , istina zadnji put prije više od 10 godina ali svaki koncert je show za sebe.

Imaju mi par pjesama koje stvarno volim slušati ali imaju i albuma koji su samo za izazivanje reakcije.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    ženu varam... meni uvjerljivo najjača njihova stvar. :grin:

iako su mi ideološki jako daleki, drago mi je što idu sprdati to smeće od eurosonga.

sad sam se sjetio jedne legendarne mrletove izjave.
    kad su ga pitali što bi napravio da dođe doma i uhvati ženu s drugim u krevetu, a on ni 5, ni 6... počeo bi drkati... :rofl:
  • Fanboy
    2.8k
    https://narod.hr/sport/umro-srebrni-hrvatski-olimpijac-bio-u-zatvoru-zbog-dinama-i-jedan-od-najvecih-igraca-juga-u-povijesti

Evo da je Dubrovnik disao za Dinamo...

Nažalost, preminuo je vrhunski čovjek u svakom pogledu, domoljub, sportaš, doktor pomorskog prava, političar, sveučilišni profesor i dinamovac te što sve ne...

Robijao radi Hrvatske, slavio je pobjedu Dinama nad Zvezdom na ulici radi čega je bio 30-ak dana u zatvoru, ako sam dobro pročitao čak u samnici UDBE jer to su još bile tamo 50-te godine. Kada je dobio nagradu za najboljeg sportaša Hrvatske nisu mu je željeli uručiti radi svih tih izrečenih stavova.
    Izuzetno inteligentan i pametan čovjek, a opet srčan te ponosan na vrijednosti kojima je bio okružen.
    Da nam je bar više takvih.

Počivao u miru Božjem !
  • Sljeme
    2.6k
    A realno - već sad su pobjednici - jer su privukli više pažnje od zadnjih 20 Hr predstavnika na tom showu kiča i neukusa ...Jaro

Oni koji pobjede na takvim priredbama su onda očito vrhunac tog kiča i neukusa.
  • Oluja
    4.5k
    bmjsiwi4a8rehf4x.jpeg
    Igrači na Ćirinoj komemoraciji. Po meni je skroz neprimjereno doći ovako obučen, u klubu bi trebali imati službena odijela koja bi se nosila u prigodnim prilikama.
  • Dino
    2.9k
    Ovo s trenirkama je bas seljakluk. Ovak obucen bi dosao u kvartovsku birtiju.

Mislim da bi osim sluzbenih odijela za igrace isti takav neki koncept bio dobar i za plasirati u fan shop. Recimo kosulje, kravate,…
  • plavi67
    922
    uzas, koja bruka...ko da idu u maksimir trcat, a ne na sprovod...
    lopovi odlazite!
  • Jaro
    7.7k
    Igrači na Ćirinoj komemoraciji. Po meni je skroz neprimjereno doći ovako obučen, u klubu bi trebali imati službena odijela koja bi se nosila u prigodnim prilikama.Oluja

Jedan od pokazatelja sa ono "G" u imenu ne znaci ama bas nista...
  • Sljeme
    2.6k
    uzas, koja bruka...ko da idu u maksimir trcat, a ne na sprovod...
    lopovi odlazite!
    plavi67

Trebali bi i igrači imat neki odgoj i svijest. Tak su i u kazalište išli ko seljačine.
  • agramZ
    2.5k
    ruke u dzepovima, prava gospoda.
  • plavi67
    922
    a šta će jadni, šute i to je to... i da oće drugačije sumnjam, milicajca se morat slusat...
  • miro
    4.7k
    Doći ovak obučeni i obuveni ko zadnje seljačine na sprovod Ćiri, ovo je za kaznit sve u klubu
  • NORTE
    12.2k
    Može i u shit temu, rtl danas - glavna vijest dana - intervju s Josipom Rimac. Inače ne gledam vijesti, ali htio sam izbjeći Hrt i izjave vladajućih, kao i novu tv, kad ono ista stvar.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.