• NORTE
    15.7k
    Index objavio članak o zabranjenoj poruci Armade (prljava family) na Poljudu, a "prgava familija" su u članku predstavili kao slogan učlanjivanja u klub.

Nije to do učlanjivanja, njima je to slogan kluba i njih kao navijača koji vode klub i objavljuju te najave tko im sudi sljedeću tekmu.
    Kmečavcima to predstavlja pobunu protiv rivala i sustava (koji im pomaže na štetu drugih klubova).

Stalna uloga žrtve, iako su već dugo i preočito miljenici saveza, sudaca i medija.

A u članku nisu napomenuli da je "family" službeni hashtag saveza.
  • Zagi
    9.7k
    Ovo je u rangu onog Srbina sa teorijom o onoj tuki na SPu kao agenticom tajnih službi.
  • bbb medimurje
    4k
    Veliki transfer na Poljudu: Hajduk kupuje igrača kojeg je htio i Real Madrid?

Hahahahahhahah gol.hr
  • Zagi
    9.7k
    Veliki transfer na Poljudu: Hajduk kupuje igrača kojeg je htio i Real Madrid? ali se nije nametnuo ni u Vitesseubbb medimurje
    Evo, nadopunio malo.
    Kakav oni medijski PR imaju, čudo.
  • Mr Anderson
    11.6k
    Taj Ferro mi se činio dobar kad je igrao s Diazom u paru za Benficu protiv nas. Poslije totalno propao, Diaz u Cityu, a on kod tovara.
  • vjeko1701
    14.8k
    Bila je negdje analiza da je baš Diaz jako dizao njegovu igru i da su bili dosta kompatibilan stoperski par.
  • Neki tip
    21.3k
    9105r522kdkl8xw5.jpg

Dobar klikbejt čak u neku ruku i cijenim. Mislim, ljudi od toga žive, a iskusno oko ionako više manje zna kad je mamac u pitanju.

Međutim, ovo gore nije mamac, već prijesna laž.

Pod "objasnio" ovdje se misli na sljedeću izjavu:

"Oršić i Ćaleta-Car ne igraju jer je to moja odluka."

Ako se dobro sjećam lektire, takve je Dante smjestio u 8. krug pakla, tek kat više od samoga dna.
  • Mr Anderson
    11.6k
    A je Oršić isto pogodio klub gdje će ići. Ovi si još gori od Burnleya prošle sezone. Vode 1:0, igrač više i izgube utakmicu dona.
  • vjeko1701
    14.8k
    Ma meni sve više izgleda da je njegov menadžer tu odigrao jako veliku ulogu.

Pa prije prošle utakmice kad je igrao za drugu momčad stavi onu sliku treneru "can't break me" ili tako nešto, odmah drugi dan njegov menadžer "Ma nije Oršiću problem igrati u drugoj momčadi"

Da ne govorim da je tokom samih početaka Oršićevih velikih igri u Dinamu imao izjave okolo tipa "Zbilja je šteta da Oršić svoje najbolje godine igra u Dinamu."
  • marcio amoroso
    41.4k
    Ma meni sve više izgleda da je njegov menadžer tu odigrao jako veliku ulogu.vjeko1701

I ja imam taj osjećaj. Jednostavno je vidio priliku u super proviziji i nagovorio Oršu.
  • vjeko1701
    14.8k
    A jbg, nema provizija od završavanja karijere u Dinamu...

Mislim, sigurno mu nije držao pištolj nad glavom ali da je uvelike pomogao prodati priču o Southamptonu i da mu mjesecima detaljno planiraju njegovu ulogu u prvoj momčadi i ostali "bag o' shite" koji mu je prodan...sigurno da je.

Ne bi se ni čudio da ga je vidio samo kao nekog tko mu može omogućiti ulazak na to tržište i privlačenje mladih nogometaša pod ugovor. Kolko znam, on baš i nema neke druge zvijezde koje predstavlja.
  • Oluja
    5.3k
    upravo sam krenuo ovo postaviti
  • NORTE
    15.7k
    Kad se baviš sportskim novinarstvom, a ne znaš matematiku dječje razine.
    Cibona je pobijedila 50 razlike, a ovako im je stajalo na portalu valjda sat vremena.
    gahl9xecvwjsaito.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.