navedi jedan sportski kolektiv osim Nexe-a uz Dinamo da funkcionira u Hrvatskoj — Fanboy
To bi značilo da svatko od nas ovdje može godišnje uprihoditi 60 mil. eura, i to u kontinuitetu već nekoliko godina koliko je ova Uprava na dužnosti. Ja mislim da nas sve skupa istreseš iz gaća za sveukupnom imovinom ne bi skupili toliko. Ne kažem da je naša Uprava krema managementa u Hrvatskoj ali je ovo bespotrebno potcjenjivanje rada u klubu kao Dinamo. — The Undertaker
Nevezano za to, samo da su prisutni u klubu koliko jesu (i prije nego su postali članovi Uprave), opet više znaju o procesima u klubu nego bili koji PU koji bi sada nastupio. — The Undertaker
Pojednostavljeno i lako dokazivo, za vrijeme ove Uprave Dinamo je imao najbolje sportske i financijske rezultate u novijoj povijesti. I to nekoliko godina u kontinuitetu. To automatski povlači da je stanje u klubu bolje nego kad su ga preuzeli. S obzirom da je ''vlasnik'' bio opravdano odsutan duže vrijeme, nešto mora biti zasluga i Uprave. U realnom svijetu ne događaju se stvari same od sebe, barem ne u kontinuitetu. — The Undertaker
To bi značilo da svatko od nas ovdje može godišnje uprihoditi 60 mil. eura, i to u kontinuitetu već nekoliko godina koliko je ova Uprava na dužnosti. Ja mislim da nas sve skupa istreseš iz gaća za sveukupnom imovinom ne bi skupili toliko. Ne kažem da je naša Uprava krema managementa u Hrvatskoj ali je ovo bespotrebno potcjenjivanje rada u klubu kao Dinamo — The Undertaker
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.