• LovroZG
    1.3k
    Nije on sebi upropastio nikakav status.
  • og1986
    2.9k
    Itekako jest.

Da je završio karijeru u Dinamu pjevale bi se himne i ode. Ovako, jedan odličan igrač koji je ostavio dubok trag u Dinamu i bio predvodnik odlične generacije, no kako je i kolega rekao, ALI, sve je to napustio da bi otišao u premier ligu u klub koji se bori za opstanak. "Da isproba engleske travnjake". Na svoju inicijativu...
  • deda
    34.1k
    Zato je unisono proglašavanje i usvajanje titule legende teško. Za mene je Orša apsolutno legenda novog doba, ali to je moj pogled i ukus.
  • Keyser Soze
    10.6k
    On je htio otići i kad ga je Burnley zvao, a u očima navijača je tad postao apsolutna legenda pa mu je čak i sjever skandirao. Po tebi je on upropastio status legende još tad jer je htio otići samo ga klub nije pustio kao sad, ne vidim razliku u ta dva slučaja.
  • xyz
    840
    Najbolje kako su neki ovdje pisali da je trebao ići u jači klub ako već ide u PL, a sada je već upitno da li može iole participirati u zadnjem klubu lige kojeg vjerojatno čeka Championship iduće sezone. Sada su još doveli jednog jako dobro mladog igrača na poziciji krila i pitanje koliko će tu biti mjesta za Oršića posebno imajući u vidu da su ga platili sitniš pa ih to vjerojatno i ne tangira previše.
  • xyz
    840
    Moj je neki idealan scenarij da Southampton ispadne iz lige i da otkupimo Oršića za milijun ili dva...
  • deda
    34.1k
    To je rizik zimskog prijelaznog roka. Nema priprema, odmah bi trebao u vatru, a to većina igrača nije spremna.
  • marcio amoroso
    37.5k
    Oni su njega očigledno kupili “da se nađe”, a on je to vidio kao priliku života. Veliki nesporazum, rekao bi.

Orša je meni kralj, ali sigurno nema i ne može imati isti status kao prije.
  • Krizy
    46.5k
    Ovo je jako važna utakmica za njih, polufinale kupa a trebaju 2 gola za produžetke.
    Sad je Newcastle dobio crveni, Southampton je već iskoristio 4 zamjene a Oršić nije među njima. Izgledno je uvođenje još jednog ofenzivca, ako ne bude Oršić možda će i on polako početi gubiti fitilj. Sigurno je već shvatio kako glup transfer je ovo bio.
  • Crusades1986
    13.4k
    Nije ušao kao peta zamjena, ušao neki klinac od 20 godina.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Ne bih se kladio da će Orša vidit final four lige nacija
  • LM1995
    1.9k
    jako važna utakmica za njihKrizy

Oni se bore za ostanak u ligi tak da sumnjam da im je kup nekaj previše bitan.
  • miro
    4.7k
    Ako je trpio Vlašića i Brekala 2 godine, onda mora zvat igrača koji mu je donio polufinale svojom asistencijom i broncu svojim golom
  • Krizy
    46.5k
    Znam al kad si u polufinalu kupa koje rijetko dostigneš onda ti je važna. Vidi se i po tome da nije kemijao s momčadi baš, da je osmina sigurno bi ubacio rezerve :grin:
  • Captain America
    18k
    Moj je neki idealan scenarij da Southampton ispadne iz lige i da otkupimo Oršića za milijun ili dva...xyz

Inače te kombinacije s brzim povratkom obično budu promašaj, kako kod trenera tako i kod igrača. Hvala mu na svemu, al sam je donio ovu odluku i nek živi s njom. Vrijeme je za nekog novog Oršića.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.