Zanimljivo, dosta veći zapad i više etaža, tribina iza gola skladna. Na Ligi prvaka u pravilu se najprije rasproda zapad, istok pa sjever.evo stadiona za nas idealnog kapaciteta 32K. Brightonov Palmer/Amex ima navijačku tribinu u jenom prstenu do terena što se ovdje isticalo dosta puta. — Captain America
Sve znam, nek se prebaci u nepopularna... — Patak
Poljud ima skoro 35.000, a Split je tri četiri puta manji grad, a mi još tri četiri puta veći klub. — Patak
Onda iznajmljivanje HNSu za utakmice, ili još bolje za neki EURO zajedno sa Slovenijom, Madžarskom i/ili Austrijom. Tu se ipak gleda i kapacitet kao osnovna kategorija. Evo, npr. sad će Srbija zajedno sa Bugarskom, Rumunjskom i Grčko aplicirati za Euro 2028. — Patak
Novi stadion sa parkingom, infrastrukturom, dodatnim sadržajima bi odmah povećala posjetu za 50% — Patak
Poljud ima skoro 35.000, a Split je tri četiri puta manji grad, a mi još tri četiri puta veći klub. — Patak
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.