Dajte, u međuvremenu, da zadržimo neki nivo prema ljudima koji su bili u klubu kad je došao i vjerovatno će biti i kad ode — The Undertaker
Konkretno, vezano za Vicin članak, ili sam ja nešo pogrešno shvatio ili je on pomiješao članove veteranske ekipe Dinama sa legendama. Koliko sam ja gledao popis, tu su legende dvojica-trojica. Ostali nisu legende već igrači koji su nekad igrali za Dinamo i sad igraju za veteransku momćad Dinama po seoskim dernecima. — The Undertaker
Konkretno, vezano za Vicin članak, ili sam ja nešo pogrešno shvatio ili je on pomiješao članove veteranske ekipe Dinama sa legendama. Koliko sam ja gledao popis, tu su legende dvojica-trojica. Ostali nisu legende već igrači koji su nekad igrali za Dinamo i sad igraju za veteransku momćad Dinama po seoskim dernecima. — The Undertaker
Po vašim današnjim standardima i BBB su štetočine, pogotovo ako se vratimo u vrijeme bojkota. — The Undertaker
Nažalost sve je to ostavština gospodina Mamića. Život nije crn-bel, već većinom siv. Nema savršenih, nema mitova, nema legendi, sve su to ljudi. — deda
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.