• Praskaton
    4.4k
    Tesko da bi mogli dobit Vetlesena za neke nama prihvatljive novce,mislim da ga puno jaci klubovi zele
  • Orc123
    12.4k
    Sada u ovom trenu on se moze dovesti za cca 4 mil eura, cak i manje ....pogotovo nakon 1..2....ali on bi bas bio pojacanje a mlad i razvojan igrac.
  • Armagedon13
    959

Stuttgart ga traži Bodo hoće 5M
  • Orc123
    12.4k

Znaci cca 4-4.5 e bi isao ....vrijedi svake lipe
  • Kujtim Shalla
    5.4k
    po meni najbolji skandinavski igrač koji još nije u ligi petice, moderan trkački moćan a i tehnički potkovani igrač. Strašno pojačanje bi bio
  • BBBaranja
    3.8k
    Brondby za Rasa nudi 2mil €
  • NB86
    16.9k
    Ocito se ne racuna na njega i mislim da ga je fer pustit, godinu i pol dana ugovora jos ima ako se na varam, tako da 2-3 mil je pristojno
  • Armagedon13
    959
    Ras mi je baš drag i zahvalan,pozitivac,al jebiga
  • Sunja86
    1.3k
    Ako ce pustiti Rasa onda odmah trebamo dovesti Omeragića ne možemo ostati na Periću,Šutalu,Theophilu i Bošku koji neće vjerovatno biti spreman prije ožujka
  • Orc123
    12.4k
    Pustiti rasa za 2 mil eura...dobar novac je to...dovesti odmaah omeragica i jos cemo jeftinije proci....stvarno bi bila nesposobnost da ne uspijemo sada dovest Omeragica
  • Beowulf112
    390
    Pa ja ga nebi pustio za 2 milje..mislim da nam je korisniji od tih 2m u rotaciji..da je to 3 ili 4 milje vec bi razmislio..ali 2 milje je nista za nogometne transfere..i da ih ulozimo za nekog drugog odmah opet je pitanje kako ce se taj aklimatizirat nase podneblje,uklopit u ekipu itd...ovako imamo igraca koji solidno igra..zeli vecu minutazu i mislim da bismo mu je trebali i omoguciti
  • NB86
    16.9k

Kako ces mu je omogucit, mene ako se pita nakon odlaska josipa bosko mora biti taj, em po potencijalu em po prikazanom na terenu meni je bosko bolji pogotovo za ono sto mi zelimo igrat, ras je stopercina, ima liderske crte ali igra s loptom mu je manjkava a nama dosta tog polazi od toga da se ne napucava pod laganim pritiskom sta on radi. Da zeli bit rotacija ja bi ga svakako zadrzao ali premlad je on da bi pristao na takvo sto, ako ga ne prodas riskiras da ti za godinu dana ode besplatno + drzis nezadovoljnog igraca u svlacionici.
  • Orc123
    12.4k

Ras je dobar stoper za ekipe koje se brane, koje nemaju posjed...u ovoj igri kakvoj mi tezimo moramo imati stopere tehnicki potkovane, odlicne u igri s loptom. Ktc i Lauritsen to nisu...oni su odlicni u bloku, skoku, agresivi i pritisku...ako Ras sad ne ode za solidnih 2 mil eura, mi vise necemo zaraditi skoro pa nista na njemu. S druge strane mora se dovesti Omeragica za zamjenu i onda smo vise dobili nego izgubili....odsteta za omeragica je 500 tis eura...jos ostane novaca za l. Beka ako slucajno dodje iz dupeta u glavu Brki do 15.2.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.