• Captain America
    20.4k
    Rasu sve najbolje u budućoj karijeri. Ostat će nam u dragom sjećanju kao dio stoperskog dua/bedema koji je činio najbolju obranu u povijesti grupne faze Europske lige.
  • Orc123
    12.4k
    Definitivno promasaj nije bio. Jako dobar igrac, ali nije polivalentan. Odlican decko, lider, glasan, karakteran i posten. Zao mi je radi toga sto ide ali zasluzuje igrati vise. Na njemu cemo i zaraditi tako da samo jos jedsn pokazatelj da se i vani mogu naci odlicni igraci, ne moraju svi biti Hrvati ili iz hnl. Treba prosiriti vidike, time i jacamo renome u Europi i Svijetu. Sksndinavija je puna talenata. Nek nam dodje jos koji Lauritsen...decku svu srecu zelim...drag i posten momak.
  • Patak
    3.5k
    Meni jako drag igrač, ali ako želi igrati a u Dinamu sjedi na klupi, onda je najbolje i njemu i Dinamu da ode.
  • Ludovic IX
    9.1k
    https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/cacic-je-bio-iznenaden-menadzer-za-sn-otkriva-zasto-nije-doslo-do-velikog-povratka-na-maksimir-15300222

- znači manager kaže da je firenza bila prvi izbor i tek kad su pomislili da nist od toga , ponudili su se dinamu ali se njemu čini da čačić bio malo distanciran. Zanima me što bi se dogodilo da je dinamo bio "zainteresiraniji" a da je došla fiorentinina ponuda kakva je na kraju došla.

Ovo je bilo rwtoricko pitanje na kraju jer svi znamo što bi se dogodilo.
  • Efes Pilsen
    11.7k
    Napisao sam cim su se krenule uzimat Barine izjave zdravo za gotovo - taj smecar ce napravit sve da zamuti vodu i pomogne narkomanu. Zna se tko je najsire ruke i tko ce preokrenut sve naglavacke za njegove pulene..
  • Armagedon13
    959
    Kaže SD nitko ne može otići osim Livakovića,znači Ras ne ide ili ...
    Bojim se da AČ nema taj kapacitet za voditi sportsku politiku
  • Zagi
    10.5k
    Joj daj ajde, ovaj intervju Bare za SN je priča za malu djecu.
    Da su oni htjeli spustiti potraživanja, Brekalo bi bio tu. Nisu, čekali su Fiorentinu do zaadnjeg trenutka i sve pet.
    Razgovaraju sa Bimbom, a sportski direktor druge struje iznenađen.
    Lijepo je to što hodočastiš po Međugorju Andy ali na krivom oltaru se moliš.
  • Jurki
    18.3k
    Bara malo previse sere. Da je Brekalo imal zelju doci u Dinamo, Brekalo bi jucer debitiral. Josipu je Dinamo bil zadnja opcija. Igraceva je uvijek zadnja bez obzira na menađera. Htel je Fiorentinu, Fiorentinu je dobil.
    Kraj. Ajmo dalje
  • deda
    38.4k
    Bara je manager i radi ono što manageri rade. Mulja, folira, manevrira ne bi li izvukao što veću dobit za sebe i svog igrača. Također mi je smiješno kad neki Bara ide pričat o tome kako se radi u školi nogometa. Koje on ima kvalifikacije da bi mogao biti relevantan sugovornik na tu temu. On je manager i gleda svoje interese. Točka.

Problem Dinama nastaje u tome što svi transferi posebice ulazni su išli preko mreže od par tih agenata s kojima je Mamić u talu. Klub mora jednostavno pronaći druge agente i managere s kojima će surađivati. A to je dug proces izgradnje komunikacije, respekta i povjerenja. To je jedan od većih Dinamovih problema u sklopu sportske politike s kojima će se suočiti u narednom razdoblju.
  • Jurki
    18.3k
    djelomicno se slazem s tobom. Istina je da je klub surađival s par menađera koji su u talu s našmrkanim, međutim kad/ako se promjeni vladajuca struktura u klubu se i ti menađeri budu morali "preokrenuti" jer je Dinamo preveliki klub da bi te mutikaše zaobilazili klub. Na kraju dana oni uvek gledaju svoj interes.
  • Zagi
    10.5k
    Da se klub postavi na zdrave noge, uz sposobnog sportskog direktora koji već te veze ima i punu blagajnu koju imamo mislim da taj proces prođe začas.
  • deda
    38.4k
    Nijedan Mamićev manager neće odraditi ništa s Dinamom sigurno dok postoji imalo šanse da ovaj bude ponovno u sedlu. A to da se proces može brzo i kvalitetno izvršiti naravno ovisi o SD kojeg zasad nemamo jel, tj. imamo, ali on nema vremena za komunikaciju i veze o kojima govorim.

Ja bih zapravo bio najsretniji da mi uzmemo prvenstvo s postojećim kadrom i ubacimo u mlin kojeg klinca.
  • Ludovic IX
    9.1k
    Manageri su postali ponajveće zlo nogometa. manager ima svog klijenta i od njega se treba naplatiti tj iz njegovih primanja. ali ne, oni sad uzimaju 10 do tko zna koliki postotak od transfera.

sad neki dan neki manager plače zbog novog pravila fife da neće smjet prići igraču do 17,5 godina jer to nije fer. igrači kao ne mogu uspjeti bez managera. pa naravno da ne mogu uspjeti kad je bitnije "ruka ruku mije" nego talent i znanje igrača. klinac od 14-17 godina bez manager ko da ne postoji.
  • Jurki
    18.3k
    Bas to, menađeri su najvece zlo nogometa.
    Klubovi trose hrpetinu novca da placaju trenere od zagica do seniora, daju uvjete igracima da treniraju, da se razvijaju, istrpe igraceve manjkavosti.
    Daju placu igracima, i onda dojde jebivjetar i kod transfera pobere vrhnje. I kaj je to menađer napravil prilikom afirmacije igraca na nogometnoj mapi?
  • deda
    38.4k
    I onda takav lik dođe i kaže loše se radi u nogometnoj školi. :rage:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.