• Captain America
    20.1k
    Očito "čovjek" ima fetiš na tajnice i voli ih držat na kupu, nešto poput harema.
  • Somport
    570
    https://narod.hr/eu/europska-unija-odobrila-je-brasno-od-kucnog-zrikavca-mnogi-proizvodi-ga-mogu-sadrzavati

Kak lijepo od Europske unije, baš čekam dan kada ću moći u Lidlu kupit kilu brašna sa zrikavcima i pekmez s vinskim mušicama.
  • Dino
    3.6k

Pa kaj, ima dosta proteina hahaha
  • Somport
    570
    Samo meso i lepinja za mene, iskreno
  • Dino
    3.6k

Mislim da je to u danasnje vrijeme sve “isto sranje”. Meso je napucano hrpom hormona koji kod muskaraca uzrokuju neplodnost, mlijeko je dobiveno od laboratorijski uzgojenih krava, biljni proizvodi se spricaju pesticidima jer je netko zakljucio da je to bolje od GMOa i tak u nedogled.

Mislim da je jedina sto posto zdrava hrana ona koja je dobivena bez ikakvih dodatnih kemijskih sredstava, odnosno ona do koje mi iz vecih gradova bas i nemremo doci osim ak nemamo nekog ko je mesar pa nabavlja “domace” meso.

Tak da, mozda zvuci cudno, ali vise podrzavam te neke novotvorine u prehrani, nego tradiocionalne namirnice napucane sa svim i svacim.

Zatuci ce nas ljudi kaj ovaj “shit of the day” nije nogometni…
  • Infinity
    18.2k
    Mislim da je jedina sto posto zdrava hrana ona koja je dobivena bez ikakvih dodatnih kemijskih sredstava, odnosno ona do koje mi iz vecih gradova bas i nemremo doci osim ak nemamo nekog ko je mesar pa nabavlja “domace” meso.Dino

Kad ljudi budu spremni to platiti onda ce biti itekako dostupna.
  • Stihl
    3.1k
    Ili se preseliš na neko selce, zemeš kokice, dva pajceka, jednu kravicu, malo vrteka i eto ga :wink:
  • The Undertaker
    7.9k
    Iz mog iskustva, ovo što je stvarno domaće se razgrabi u roku odmah bez obzira na cijenu. Govorim o slučajevima kad kumice uzgajaju za sebe pa onda višak prodaju da popune budžet. Čim to počne biti komercijala i nešto od čega se živi, zaboravite na domaće. A još je veća zabluda da je 'domaće" bolje i zdravije nego "strano".
  • masacusec
    5.3k
    p9b2qsbwyrrs636p.jpg
    čak ga se i plenković srami.
  • BBB Sibenik
    5.7k
    Isuse boze kakav je to odvratan lik. Većeg rektalnog alpinista u životu nisam vidija
  • bbb medimurje
    4k
    i8aijpvixiqkfz8p.jpg

Slucajno da nebi tovar.gol.hr jedan clanak objavil malo kriticki prema tovarima, uvijek mora biti neka pohvala ili pozitiva
  • Ali
    2.6k
    Evo jos na temu ovog anonimusa kaj je dosao dilat fake robu na rivu , taman za ovu temu. Novinar SD se bas isposr....
    " Majka mu je Alžirka, a otac Marokanac, a on je rekli bismo – Francuz, premda se vodi kao Marokanac. Igrao je za mlađe uzrasne reprezentacije Francuske i prošao nogometnu školu PSG-a i Bordeauxa, pa je onda nastupio i za „do 20” selekciju Maroka, dok za A selekciju još nije nastupio, pa ne znamo za koga će se opredijelit. Kažu da je vezan na obje strane."

Kaj je htio rec da ga Deschamps ceka sa otvorenim pozivom, ali on dvoji jer bi nekako radije kod Regraguija. A sa Vahom nije bio bas najbolji jer je spada u skupinu velikih zvijezda a vaha ih nije radi atmosfere zvao...

Inace sigurno znate da su ozbiljne selekcije koje igraju prvenstva i kvalifikacije, one u17, u19, u21...
    A ove u20 i slicne sluze za prijateljske turnire to je ono kaj daju kao kod nas vukojevicu i ekipi tak da mohu na instagramu reci da imaju obaveza u repki...
  • NORTE
    15.7k
    Što kažete na indexov članak u sukobu u dinamu, je li netko čitao? Ja im naravno nisam dao klik, ali sam vidio objavu na facebooku u kojoj se "vesele" propasti dinama.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.