• Zagi
    10.7k
    Trebali ste ga vi uzeti. Pisao si da vam treba kreativni zadnji vezni.
    Jel Tomek stigao na kraju ili je negdje fulao skretanje za Breganu?
  • Viola
    434
    Mislim da neće doći..Momčad je prevelika i ne vidim opciju da dođe...
  • SAS1987
    17.9k
    Daj bože. Takva klasa na poziciji gdje nam treba a ima samo 24 godine.
  • NB86
    16.9k
    Bome ovo izgleda ozbiljno
  • Ludovic IX
    9.2k
    Samo šteta što ćemo transfera odraditi do 1.2. a 18-og su ti igrači koje ciljamo trebali biti već u svlačionici. Ali dobro, bolje i 1.2. Nego nikad
  • Captain America
    20.4k
    S obzirom da je osvrtnik jutros objavio da zaboravimo Breksa, možemo stavit šampanjac na hlađenje :cool:
  • miro
    7k
    Meni nije jasno, Brekalo sad čeka da mu Fiorentina možda ipak pošalje ponudu u zadnji čas pa da ode tamo, a ako ne, e onda bi on ipak došao u Dinamo. Kužim ja da bi nam on dobro došao igrački, ali ako Dinamo želi biti pravi, veliki klub, kakav za nas navijače i je, onda ovakve moramo počet odjebavat. On će u Dinamu tražit zagarantiranu minutažu, kako bi se mogao vratit u reprezentaciju, ajde nek proba to tražit od Fiorentine. Kažem, meni se to ne sviđa
  • Mlađi referent
    13.6k
    ako Dinamo želi biti pravi, veliki klub, kakav za nas navijače i je, onda ovakve moramo počet odjebavat.miro

Veliki klubovi ne odjebavaju takve. Kod velikih klubova nema emocija, isključivo kaj ti donosiš na terenu.

Pa barem u zadnja 2 prijelazna roka imaš 10 situacija gdje su klubovi čekali čak i mjesecima na konačnu odluku
  • Captain America
    20.4k
    Ako ti se nudi uzet reprezentativca Hrvatske, za ovakav kikiriki i to na sad kritičnoj poziciji, nemaš što razmišljat. Jučer se vidlo kolko je to jalovo izgledalo s krilnih pozicija u odnosu na jesen. Špikić može poslužit za povremeni bljesak s desnog krila, al da bude glavno krilo je blasfemija.

https://www.capology.com/club/fiorentina/salaries/ Evo zašto i čeka. Orša je jedan od najvećih dinamovaca pa nas je napustio, Breksu ne zamjeram čekanje ako ovdje završi.
  • miro
    7k
    ali mi tu pričamo o dečku iz naše škole, koji je i prvi put odlepršao čim se ukazala prilika. Moje mišljenje je da si klub to ne bi trebao dopustiti

Brekalo nije reprezentativac i ako to želi postati, onda ne bi trebao razmišljati ni trena. Sama činjenica da mu "njegov" klub nudi šansu i spreman je uložit dobru lovu bi trebala bit dovoljna, ali kao što vidimo nije. Ovdje se Brekalo postavlja "poslovno", a Dinamo kao da ne može bez njega. Ali dobro, vidli bumo kak se veli...
  • Keyser Soze
    14.9k
    Ako je njemu Dinamo zadnja opcija onda mislim da to znači kako mu je u ovom trenutku karijere ispod časti igrat za nas i u HNL-u koliko mu god dobrih stvari to potencijalno donjelo.
  • Mali dioničar
    17.8k
    Brekalo bi bio značajno pojačanje.

Ima iskustvo igranja na vrhunskom nivou, mlad je i nije bio ozlijeđen.

Reinvesticija novca od Oršićevog transfera u Brekala je logična jer bi Brekalo došao u Dinamo mlađi nego što je Oršić bio 2018. Oršić je tada došao relativno nepoznat, bez reprezentativnog iskustva i praktički bez europskog klupskog nogometa.

Brekalo iza sebe ima 33 reprezentativna nastupa, golove za reprezentaciju, a na klupskom planu nekoliko sezona u Njemačkoj i sezonu u Italiji.
  • Mlađi referent
    13.6k
    https://www.fiorentina.it/dinamo-wolfsburg-accordo-brekalo-giocatore-oggi-zagabria-domani-attesa-risposta/

Ovi “imaju” informacije da je bio danas u Zagrebu i da bi odgovor trebali imat sutra. Fiorentina nije imala kontakte s njim posljednjih sati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.