• Ali
    2.7k
    Ako sam koga bitnog izostavio neka me netko nadopuni. U svom mandatu Cacic je od svog dolaska otpisao/prodao :
    Tolic, Gojak, Juric, Andric, Orsic, Burton, Dilaver, Marin...
    Prihod cca 7m€ od prodaja i nesto rasterecenja kod posudbi ali vjerovatno zanemarivo.
    A doveden je Ljubicic koji btw igra na krivoj poziciji.
    Potroseno cca 2mil €.

Plasim se da ako ode netko od Livia, Petka, Ivanuseca , Ademia. A sa druge strane nema u najavi dolazaka...
    Mogle bi kvalifikacije za LP se ovo ljeto igrat izvan maksimira a ne radi potresa ili obnove nego da mi nebi igrali za Konferencijsku
  • xyz
    840
    Nama treba krilo pod hitno. I to krilo koje radi razliku jer u ovoj ekipi, nakon Orše, nema igrača za kojeg možeš reći da će izvući neku utakmicu.
  • NORTE
    17.7k
    Omeragić danas odigrao svih 90min u prvenstvenom ogledu svog Zuricha protiv Luzerna..
    Na ljeto mu ističe ugovor a oni ga koriste i dalje,nije mi jasno osim ako nisu blizu dogovora za nastvak suradnje..
    BBBaranja
    Zurich se bori da ne bude zadnji na tablici i ne ispadne iz lige.
    Tad nema gledanja kad kome ističe ugovor.
  • dzg7
    411
    Šta se uopće dogodilo sa zurichom, prošle godine prvaci sa +14 ove godine samo 13 Bodova iz 17 tekmi
  • Patak
    3.5k
    Prošle godine je igrao Ćorke za njih, to je sigurno ta razlika
  • Beowulf112
    396
    Doekhi zabio danas treci gol ove sezone vec za union berlin...kako smo se zeznuli sto nismo njega zakaparili i traorea..uglavnom prepoznamo dobre igrace na trzistu ali rijetko kad realiziramo taj transfer
  • blue heart 72
    2.4k
    tko prepoznaje? Ta sva imena su se prije povlačila ovdje na ZD forumu, a onda su ih odavde novinari ubacili kao u igru. Ja iskreno sumnjam je klub ikada te igrače ozbiljnije razmatrao
  • BBBaranja
    3.8k
    Anes Krdžalić raskinuo ugovor s Dinamom,potpisao za Kustošiju i ide na posudbu u Olimpiju Lj.
    Kakvi su ovo poslovi
  • SAS1987
    17.9k
    Anes Krdžalić raskinuo ugovor s Dinamom,potpisao za Kustošiju i ide na posudbu u Olimpiju Lj.
    Kakvi su ovo poslovi
    BBBaranja

Nisam siguran kaki su to poslovi al Olimpija je u ozbiljnim financijskim problemima pa ime je ovo možda jedini način za nekoga dovesti.
  • deda
    38.7k
    Očigledno je Bara preuzeo Kustošiju. Manageri postaju važniji od igraca, klubova i samog nogometa.
  • Armagedon13
    959
    Sindrom Miško Ražnatović i u nogometu.Meni je nejasna naša nova politika sa mladim igračima,sele ih svaku polusezonu,
  • Mali dioničar
    17.8k
    Da, Bara je preuzeo Kustošiju, a Lakić Studentski grad.

Očigledno mu je Olimpija bolji izlog nego Kustošija, a sportski direktor Olimpije je Boromisa, čovjek iz Zagreba/Gorice pa je to solidna komunikacijska veza.
  • serbus
    5.2k
    Nešto sam ulovio da planiraju ili su već uveli da menađeri neće smjeti prilaziti klincima do 17te, pa kako smo uvijek bili majstori za zaobići pravila onda jednostavno kupiš klub i klinci su pod još većim nadzorom nego kad su ih pratili..
  • Zagi
    10.7k
    Kada god bi ih gledao, Krdžalić mi je bolji igrač od Brkljače. I to dosta bolji.
    Pokrivaju iste pozicije. Puno bolje fizikalije , a usporediva tehnika. Jedina prednost Brkljače je dominantna lijeva noga.
    Vrlo, vrlo upitna odluka.
  • Viola
    434
    Olimpija ima velike financijske probleme..Imaju 2 milijuna duga..Zabranili su im registraciju novih igrača dok sve ne plate..Mislim da je Krdžalić odlučio potpisati za Kustošiju zato da bi ipak imao klub ako ga Olimpija ne može registrirati..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.