Temelj svega je novi Statut, a koji bi trebao garantirati da se to ne dogodi. Ako clanovi biraju skupstinare, a onda ovi biraju kao i sada clanove IO, onda se sigurno ne moze desiti ova situacija. Mogao bi onaj dolje ugurati jedan dio svojih u skupstinu, ali sigurno tamo ne bi vladalo jednoumlje. — Papastrumf
Pa uclanilo bi se jos ljudi da se raspisu izbori — Nino Bule
na 22k clanova vjerovatno ima ozbiljan broj mamicevaca jer njegovi povjerenici hodaju po raznim mjestima i svasta uclanjuju. — Nino Bule
Od navijaca koji pohode stadion van europskih mislim da je jako malo mamicevaca, litmus test su mi ljudi koje znam koji su bili "nisam za mamica ali", manje vise svi takvi sad preferiraju antolica i ide im na kurac sta se sad ovaj iz druge drzave opet petlja. — Nino Bule
Ja uopće nisam siguran u to da bi izbore osvojila normalna strana. — marcio amoroso
Sumnjam da će ovo biti moguće. — marcio amoroso
Rekao mi je jedan član Boysa da bi mogli glasati samo oni koji su 3+ godina članovi. Sad jel to istina ili ne, ne znam, al radi se o ozbiljnom čovjeku, a ne šarlatanu. — Captain America
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.