• maddaddam
    2.9k
    Pa čovječe božji

https://youtube.com/shorts/X5YoC6vmvUo?feature=share

pg1ff9ql4dpf4lv1.jpeg

Pa Olio do njega je spominjao krpanje istoka.
    A Šušak (kojemu je plus što je vodio tri Dinama i imao sličicu na prozoru 1952.) veli da kamp trebaju, da je stadion samo šminka.

Inače bi trebao otvoriti yt kanal, priča i uspavljuje ljude, dosadnijeg još nisam slušao.
  • maddaddam
    2.9k
    mt5okeeplyrkuew7.jpeg

Jedna od najboljih Dinamovih stranica na ig.

U moru razoraznog smeća i populizma.
  • Gelipter
    4.3k

Ustani Raos Dinamo te zove, zove!
    Razotkrivanje besramnog ljigavca i kukavice koja koristi jeftinu demagogiju i podjebava prije 17 godina na isti način kao i dan danas na pressici.
  • BBB Baranja
    363
    Kad sam pročitao ovo za Krznara mogu samo reći da ne postoji mjerna jedinica koja može iskazat u koliku je jamu upao :vomit:
  • Crusades
    18.8k
    ot06ern8jujh8tvm.jpg

Jel ovo lizač cipela suki?
  • NB86
    17.1k

Svaka cast raosu na samokontroli, cudi me da mu nije razbio ta bahata usta
  • Jura
    238
    Krznar je neki dan gostovao na Podcast inkubatoru i kod pitanja gledatelja da kaže nešto o politici kluba, Mamićima i slično on odgovara " Nemoj politiku u moju butigu " a frajer je u skupštini kluba i sada daje potpis za Mamića. Zamislite apsurd da igramo u pretkolima sa Mariborom čiji glavni trener je u skupštini Dinama.
  • SAS1987
    18.6k
    Bit će zanimljivo vidjeti reakciju Antolića i Barišića. Ako ne naprave nešto veliko će u roku od 60 dana biti smenjeni iz Dinama. Po meni ih može spasiti jedino politika ili obečanje demokratskih izbora.

Antolić: Nisam loša Mamićeva kopija, ja sam sve suprotno od njega
  • marcio amoroso
    45.8k

Nema njima spasa. Nema nažalost ni klubu. Politika bi se već umiješala da je htjela i sigurno bi dala neki signal, a obećanje izbora bi bila samo pljuvačka u oko nama. Znači dok im ne gori pod nogama može i ovako, a kad im krene goriti mogu i izbori.

I još nešto. Ja uopće nisam siguran u to da bi izbore osvojila normalna strana. Onaj debil dolje je pokupovao toliko ljudi da bi to bio teški knap.

I još nešto jako bitno. Uopće nema opozicije koja je normalna i koja bi bila spremna preuzeti klub. Da se pojavi sigurno bi dobila dobru podršku javnosti i nas, ali je nema. Tko bi bio naš kandidat da raspišu izbore?
  • criticus
    4.9k

:D :D :D ovaj Olio mi je nemjerljivo uljepša dan. Mislim da je nick keeper.
  • GZomanid
    749
    I još nešto jako bitno. Uopće nema opozicije koja je normalna i koja bi bila spremna preuzeti klub. Da se pojavi sigurno bi dobila dobru podršku javnosti i nas, ali je nema. Tko bi bio naš kandidat da raspišu izbore?marcio amoroso

Na žalost, moramo imati na umu da smo mi u debeloj manjini u načinu razmišljanja oko kluba. Da dođe do bilo kakvog izbora, opet bi pobjedili najjači HDZovi kandidati i biznismeni porijeklom iz Hercegovine, to je jednostavno stvarnost države u kojoj živimo..
  • Tercel
    525

Nažalost, kolko gledam oko sebe već godinama se govori/govorim ljudima da se treba učlanit u klub i čini mi se da je premali ljudi to i napravilo. Pitanje koliko je uopće članova kluba koji imaju svoju glavu i razmišljaju na ispravan način..
  • marcio amoroso
    45.8k
    Nažalost, kolko gledam oko sebe već godinama se govori/govorim ljudima da se treba učlanit u klub i čini mi se da je premali ljudi to i napravilo. Pitanje koliko je uopće članova kluba koji imaju svoju glavu i razmišljaju na ispravan način..Tercel

Ovi koje ja znam su svi članovi, i ovi ovdje na zoni koje poznajem osobno su svi članovi, ali je jednostavno činjenica da i ovih zatucanih i zaluđenih sposobnostima bjegunca ima puno.
  • GZomanid
    749

Dosta ljudi koji su samnom svaku na tribini "se ne žele petljati u politiku". Bitno je da smo zaradili pun qrac para i da smo bolji od tovara..
  • Papastrumf
    19.1k
    I još nešto. Ja uopće nisam siguran u to da bi izbore osvojila normalna strana. Onaj debil dolje je pokupovao toliko ljudi da bi to bio teški knapmarcio amoroso

Temelj svega je novi Statut, a koji bi trebao garantirati da se to ne dogodi. Ako clanovi biraju skupstinare, a onda ovi biraju kao i sada clanove IO, onda se sigurno ne moze desiti ova situacija. Mogao bi onaj dolje ugurati jedan dio svojih u skupstinu, ali sigurno tamo ne bi vladalo jednoumlje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet