• jp23
    3.2k
    Daj uozbilji se.

Zna se točno na koga je mislio.
  • deda
    38.7k
    Uozbiljite se svi. Sve samo nagađanja. Lacika je najbliži, iako ni to nije ziher.
  • vjeko1701
    16.6k
    Hrpa ljudi govore jedno pa rade drugo, ne drže se principa. Pa prvi sam takav! Prema tome su onda hrpa ljudi smeća.Majki2111

Upravo tako dragi Majki...
  • Tom vg
    1.1k
    decki ovdje govore o odnosu prema svetom nam klubu i tu smo bez kompromisa. Ako ti principi ništa ne znače, prebaci se u tovare
  • Orc123
    12.6k
    Germanijak opet pise da ce se ici po Barisica iz Osijeka....ljudi pa ja cu se raniti, taj ni u Osijeku nije standardan.bolje da nikog ne dovode. Opet preplacivanje znaci 2+milje eura u vjetar. Kako i taj skautski dio moze filunkcionirati....Vlak, Bandic glavni skauzi a potpisnici za sazivanje izvanredne skupine...kak uopce ista moze funkcionirati? Ocito da cacic podrzava aktualno vodstvo, a ovi ono drugo.....sta ce nam taj Barisic? Jos jedan macak u vreci...ocekujem toga jos....tipa maric ili netko drugi iz loxe! cirkus ide dalje....
  • BlueVelvet
    336
    Ak je prezime Barisic ne cudi me dovodenje u dinamo.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Krivo se skužio, Barišić prelazi u upravu Osijeka kad ga smijene. Bez odštete.
  • Ali
    2.7k
    Ovo Prolivari opet kaki za dobro jutro.
    Neimenovani, jos nije poslao sluzbeno iz Premiershipa a ponuda 6m€. Unosi nemir i treba mu ukinuti akreditaciju za maksimir
  • xyz
    840
    Opet Droljivari izmišlja. Jel sam Orša rekao na SP-u da sigurno ostaje? - Jest. Prema tome, sve je jasno.
  • Keyser Soze
    14.9k
    Bio bi ekstremno glup potez prodati ga sad, al znamo s kim imamo posla i da sad ide borba za svaki cent od transfera.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Ako i dođe kakva ponuda, opet je sve na Oršiću. Ako je to neki klub iz donjeg dijela, a vjerojatno je, sumnjam da će mu pknuditi puno veću plaću od ove koju ima u Dinamu. Ostaje motiv. Jeli mu motiv Premier liga i borba za opstanak. Odšteta i nije nešto. Ti engleski napuhanci preplaćuju svoje panjeve, a najboljeg igrača najvećeg hrvatskog kluba i brončanog reprezentativca bi htjeli za kikiriki. Ispod 10 milja nebi trebalo uopće razgovarati.
  • Klenx
    8k
    Ako sam za nekog siguran da neće ići to je Oršić.

30 godina, tu je kralj, ima milju godišnje.
    U vrhunski klub nemre sigurno, a da će mu neki Burnley ili slični iskrcati duplo veću plaću - sumnjam.
  • Logistika
    1.4k
    pitanje je sta zele svi ovi hostapleri okolo...ako ga hoce prodati,to ce i napraviti...nadam se samo da svo ovo ludilo nece prelaziti na igrače...nekako mi se cini sto se Orše tiče,da je njemu ovdje odlično,rekao je to
  • maddaddam
    2.9k
    Ono što nam Orša donosi ljudskim i igračkim kvalitetama, ne može se izraziti u novcima.
    Nije zanemariva ni zarada od euro natjecanja kroz ove godine od kada je u Dinamu, svi sjajni golovi i veselje koje nam je donio.

Ne vjerujem da mu se ide bilo kuda, no obzirom na ove kokošare i njihova čerupanja, ništa me nebi čudilo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.