• Mlađi referent
    13.6k
    Meni je Laszlo dobar transfer. Za HNL je elitan, može pokrit više pozicija u veznom redu, jak na lopti i dat će nama najbolje igračke dane, a mi njemu ugovor života. U tom kontekstu, nije jedan od onih za koje će se nakon 6 dobrih mjeseci odma očekivat transfer ( što je sasvim razumljivo slučaj kod svih mladih nada, a Ivanušecu u ovom trenu možda i korak koji je već trebao doći) već je lik na kojeg ćemo vjerojatno računat i kroz 3-4 godine ako se pokaže dobrim
  • The Undertaker
    8.5k
    Laszlo je odličan transfer u kontekstu da se za njega ne treba platiti odšteta. Jedan od rijetkih HNL igrača koji je odmah pojačanje. Nije da nam nužno treba ali ako se otvorila prilika zašto ne.
  • NORTE
    17.7k
    Ademi na klupu, Laci na teren?
  • The Undertaker
    8.5k
    Ne bih se začudio i da ga kupimo i ostavimo u Osijeku ovu polusezonu.
  • Efes Pilsen
    11.9k
    Ademi u rotaciju. Na treneru je da procjeni u kojim utakmicama treba startat, u kojima pocet s klupe. Vidljivo je bilo ove polusezone da ne moze svih 90 minuta.
  • Mr Anderson
    12.9k
    Onda ga nećeš kupiti, ugovor mu istječe za pola godine. Može se sad s njim potpisati, a dolazi ovamo po isteku ugovora s Osijekom.
  • Mr Anderson
    12.9k

Ivanušec potpuno bezopasan po gol? Koje utakmice ti gledaš?
  • xyz
    840
    Nemamo ga što kupovati i ostavljati u Osijeku kad mu ističe ugovor... Znači, ako se dovodi, onda se dovodi sada i isplati neka simbolična odšteta jer ima samo 6 mjeseci ugovora ili dolazi besplatno na ljeto. Ja sam za transfer jer je polivalentan, iskusan, trkački dobar, ima i vrlo dobar udarac...
  • NB86
    16.9k

Ivanusec je 10ka s valjda najmanje doprinosa u zadnjoj trecini, i s asistencijama se muci, o golovima da i ne pricamo.
  • NB86
    16.9k
    Kako mislis svasta, pa ja sam ga cuo prije ove sezone da je i u intervjuima rekao da mora na tome radit i vidilo se na pocetku sezone da je vise poceo rjesavat situacije kad je blize golu, odigrao vrlo dobro protiv sibenika kad se bosko polomio, i nakon toga opet nista. Lacika u osijeku koji ove sezone nije briljirao 6 golova, ivanusec 2 u rekordnoj hnl sezoni dinama, i to je ivanusec igrao sigurno isto minuta koliko i laszlo. Naravno nije sve u g+a, ali vrlo ocito je nekonkretan u zavrsnoj trecini, to mu je uvijek bio problem jos je sad pao dramaticno u formi i ostale stvari koje je dobro radio sad nisu na razini.
  • Logistika
    1.4k
    ako nista,za male novce radi dosta jaku konkurenciju,mozda se Ivanusec trgne kao i Petko nakon Drmića...apsolutno mi ne smeta u rosteru
  • Klenx
    8k
    Ja bi Kleinheslera volio vidjeti. U najboljim je godinama, i taman može u rotaciju s Ademijem.
    Baturinu i Ivanušeca ne moraš dirati.

Tako i tako ono što igra Ademi zadnjih par godina je točno to što igra Kleinhesler u Osijeku.
  • maddaddam
    2.9k
    Ja bi Kleinheslera volio vidjeti. U najboljim je godinama, i taman može u rotaciju s Ademijem.Klenx

Upravo to, na toj poziciji, da rastereti kapetana, a i Mišić ima više slobode.
    Ispašta Ljubičić. Njemu je već i TM stavio LB kao primarnu poziciju.
  • dinamo vitez
    678
    U ligi prvaka nam je falio bar jedan igrač u rotaciji ako ne i dva u sredini terena i sa te strane je transfer opravdan. Kleinheisler je kvalitetan igrač za Europu, dokazan na visokoj razini i u najboljim godinama, nipošto igrač za gomilanje.

Ademi puni 32 uskoro, ne može više pratiti dvije utakmice tjedno pogotovo jer Čačić malo rotira, Ivanušec igra toplo-hladno i po meni je apsolutno prioritet dovesti igrača poput Laszla, uz simboličnu odštetu i bez nekog 'vremena za prilagodbu', slično kao s Mišićem ili recimo Vugrincem svojedobno.

Ako Baturina i Bulat proigraju, opet kako sam već pisao Ivanušec može na krilo pa opet nemaš gužvu. Vrlo logičan i dobar transfer ako se ostvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.