• NB86
    15.2k

Koja dodatna zarada je unistena, koliko ja znam ni jedna kucica nije sklonjena sa trga vec sam ti to napisao.
  • immerwieder
    1.4k
    Luis Enrique
    "gledajući ove polufinaliste, nijedan od njih nije bolji od nas"
  • xavier
    12.1k

Pa mogu i Talijani reći "gledajući ove reprezentacije na SP-u, nitko nije bolji od nas"...no to ne mijenja činjenicu da se oni nisu plasirali, kao ni da su Španjolci ispali :cool:
  • NB86
    15.2k
    https://dalmatinskiportal.hr/sport/foto-hajdukov-transparent-s-livajom-u-prvom-planu-docekuje-putnike-na-zagrebackom-aerodromu/154315

Ne bi bilo lose zatrpat aerodrom mailovima, ne znam kojem idiotu prođu ovakve ideje, kao oni kalendari sto su se prodavali po tiskovim kioscima
  • Ali
    2.4k

Ovo je nekome u nocnoj smjeni dosadno...
    Vidi se da je gore iznad mrak a mislim da je to ona "staza" prema odlaznim izlazima...
    Netreba im davati na vaznosti, ignore na los pokusaj provokacije
  • Praskaton
    3k
    nazalost nije samo nocna smjena,prijatelj(tovar) mi je poslao sliku oko 15h ista stvar..
  • NORTE
    13.2k
    Nk Hajduk platio reklamu.
  • masacusec
    4.3k
    Iskreno, uspio pokušaj provokacije. Mene izrazito smeta kaj simboli kluba i igrača koji mi se gade, vijore se po mom gradu, pa makar to nije scenarij u režiji tovara već vrhuške i marketinga zračne luke očito provincijalnog podrijetla.
  • Efes Pilsen
    9.5k
    Je, ali mene je uvijek zanimalo zasto ne mozes kupit neku klupsku pizdariju na aerodromu. Nemoraju otvorit shop, ali mislim da bi se dao rijesit kutak u onom duty free shopu.
  • Bosna86
    11.9k
    Sami smo si krivi za ovo… Da se ovo dogodilo u Splitu, direktor aerodroma bi dobio otkaz momentalno… Godine i godine medijskog ispiranja mozga da su oni neki pravedni k, a mi prcija dolaze na svoje… Oni mogu imati bile noći, njihovi novinari uredno žive i truju po zg, a Dinamo ispod sv. Roka nema dozvolu za postojanje… Doći će to sve na svoje mjesto jednog dana, siguran sam u to
  • dZg1986
    524
    Vi zaboravljate jednu jako vaznu stvar. Zagreb je glavni grad Hrvatske, Split je provincija. Logicno je da u Zagrebu zive ljudi iz svih krajeva Hrvatske, dok u Splitu jedini koji ti se doseljavaju su oni iz zaledja Splita. Jednostavno takva vam je situacija u svakom glavnom gradu. Jeste vidjeli sto sve Barcelona radi u Madridu? Imaju reklame preko puta Bernabeua, po metrou, doslovno svugdje,svakakve provokacije. To ti je taj provincijski mentalitet.
  • Džudžan86
    289
    Jel postoji ikakav nacin da se navedeno sprijeci?
  • GZomanid
    688

Možda bi pomogla kakva prijava za vrijeđanje osjećaja većinskog stanovništva. Iako je i to vrlo upitno jer je vjerojatno većinsko stanovništvo dalmatinsko..
    Eventualno da zatrpamo kakve gradske kanale za pritužbe?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.