• db-izbjeglica
    15.9k
    Argentina - Mexico

Radni naslov utakmice, tko nema išarane ruke = govno.
  • deda
    34.1k
    Jel se može ikako saznat koliko Messi prehoda po utakmici?
  • immerwieder
    1.4k
    mexico prolazi grupu samo kad je s nama u grupi
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Opcenito mi se cini da dosta ekipa igra statican nogomet. Dosta los nogomet za sada na prvenstvu, presporo i previse defanzivno
  • Mlađi referent
    12.3k

U LP prijeđe 7.54 km po utakmici ove sezone. Nema točnih podataka o hodanju, ali dok su za pojedine utakmice znale izlazit u mlađim danima, to je znalo ići i preko 80% kilometraže. U nekima naravno niže.
  • miro
    4.7k
    Kako je glup ovaj Jeličič, ruga se Tunisu koji je sasvim pristojna ekipa i još izdvaja neke primjere gdje kao nemaju pojma ni jedni ni drugi, a utakmica je Svjetskog prvenstva i ljudi se bore punom snagom, naravno da ima grešaka
  • marcio amoroso
    37.5k
    Kako je glup ovaj Jeličičmiro

Općenito je prepotentan i pun sebe. Baš mi ga muka gledati.
  • db-izbjeglica
    15.9k
    Lik ima stav kao da je imao ne znam kakvu karijeru, kako igračku, tako i trenersku. Zapravo su pivarić i strinić nogometni kolosi za njega.
  • striko
    1.7k

Od 1994 pa do danas imaju 7 od 7 prolaza.
  • LM1995
    1.9k
    Općenito je prepotentan i pun sebe. Baš mi ga muka gledati.marcio amoroso
    “Svi ti pametni i hrabri sa tim svojim stavom, ti bi trebali sa svojim stavom pomoći našoj prekrasnoj zemlji u kojoj caruje korupcija, klijentelizam, a maslinar ima pola milijuna eura na računu, ima više ministara s optužnicom nego bez optužnice. U tom kontekstu, ako nisu spremni pružiti podršku našim momcima, neka se vrate u mišje rupe i spreme tipkovnice.”
    Aktivist Joško.
  • Jaro
    7.7k
    licemjerno @#$%. A i dan danas pljuje po Strinicu i Pivaricu...
  • Efes Pilsen
    8.6k
    Costa Rica treba pobjedu, a zadrzava vrijeme
  • marcio amoroso
    37.5k
    Costa Rica treba pobjedu, a zadrzava vrijemeEfes Pilsen

Svjesni su da im je ovaj mogući bod maksimum šta mogu osvojiti. Baš su užas prema naprijed.
  • Infinity
    16.6k
    Kostarikanci ocito nisu dosli sebi nakon debakla protiv Spanjolske. Vjerojatno se boje Njemacke i vide Japan kao jedinu priliku da ugrabe neki bod. Da ih Spanjolska nije natrpala s tolikom razlikom vjerojatno bi se danas malo drugacije postavili.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.