• NORTE
    27.8k
    Dinamo - Hajduk 1986/87 — Zigi
    Ožujak '87. bi to trebao bit.
    Otuda pjesma "rođen sam na sjeveru".

Također prvi put ova slika s dimnom objavljena na internetu, do sad je bila samo ona s upaljenom bakljom pri vrhu tribine.

Kakva šteta da su se BBB iste godine preselili na istok stajanje koji nije tako dobra tribina kao stari sjever stajanje.
    Skoro 2 sezone na istok stajanje pa povratak na sjever.
  • Zigi
    4k
    da imam i tu s bakljom, al eto odlučio dimove postaviti, ja sam imao žute iz vojske :D
  • Zigi
    4k
    z2qkpy4ncx4lfm96.jpg
    Vojvodina - Dinamo 1989/90
  • Zagabria
    442
    Iskreno da otvoriš neki facebook profil ili instagram sa starim slikama exyu grupa bio bi hit pratim jednog koji za Belgiju tako stavlja i super je.
  • Zigi
    4k
    odat ću ti tajnu, moj prijatelj vodi stranicu Navijacki Zivot na Facebooku, šaljem mu stare slike, svaku eX Yu koji vidiš je moja ili slike preko 20 godina
  • Zagabria
    442
    budem bacio oko
  • Miro93
    2.9k
    Dobio sam zadatak da prenesem pozdrave od svog frenda Vedrana sa Jaruna na Instagramu poznatijeg po imenu Old School bbb
  • Zigi
    4k
    baš sam sinoć pričao s njim, mjenjano slike često
  • Zigi
    4k
    w7rcbwfy0orl8lin.jpg
    Marseille - Dinamo početak 2000-tih odprilike...
  • NORTE
    27.8k
    Marseille - Dinamo početak 2000-tih odprilike... — Zigi
    Croatia, 1999.godina.
    Zadnje kolo skupine, Croatia zadnja i ispala iz Europe.
    Bio je incident s redarima na tribini.
  • Zigi
    4k
    imam još 2 slike s ove utakmice, nikad nigdje nisu objavljene, fotograf Ultras Marseille mi poslao , uskoro se postavlja
  • NORTE
    27.8k
    BBB tada u bojkotu domaćih utakmica, tako i Lige prvaka. Nema slika sjevera protiv Marseillea i Sturma.
    Jedino su protiv Man.Uniteda (prvak Europe par mjeseci prije) bile krpe na ogradi.
  • Zigi
    4k
    postoji neka slika sa sjevera samo BBB Kozjak na njoj trans, nikad prije nisam vidio tu krpu, nema stolica, par navijača sjedi itd
  • NORTE
    27.8k
    postoji neka slika sa sjevera samo BBB Kozjak na njoj trans, nikad prije nisam vidio tu krpu, nema stolica, par navijača sjedi itd — Zigi
    Znam na što misliš, tad još uvijek sjever u izgradnji, to bi trebala biti kasna '98. ili rana '99.

Sjever je otvoren 21.3.1999., derbi, rođendan grupe i pun sjever.
  • Zigi
    4k
    imao sam neke slike sa Hokeja Medveščak, jel vas Interesuje to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.