Benz je vrlo loš primjer jer čovjek je po golgeterstvu prime R9 za Petkovića, a i Giroud koliko slabo zabija u klubovima za repku je svejedno dohvatio rekordni broj golova prije velikog Henryja. Nažalost Petko nema takav end product uz ostale vrline. — Mlađi referent
Ja sam se tu više referirao na Benza dok je u Realu bio podređen ekipi. Niko mi nije ispred Dinama, al Real mi je najdraži strani klub i gledam ih skoro svaku. — Captain America
mislim da je Oršić jako šikaniran. Ne radi Dinama kao navijača iz subjektivnog kuta, no čovjek je zaista zadnjih par godina ekstra klasa koji je sam napravio najveće uspjehe klupskog nogometa u zadnjih 50-ak godina. Pa nije da 3 gola srušio Istru ili Goricu, već Tottenham zabijao od Milana, Seville, Wh i drugima. Nevjerojatan tretman... — Fanboy
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.