• Zigi
    3k
    qf00kmshz2jgb9m4.jpeg
    Olimpija - Dinamo 89/90 (možda 90/91)
  • NORTE
    13.7k
    mislim da je to 91., zadnje gostovanje u exyu ligi i zadnja tekma pod svetim imenom dinamo :sad:

meni je to zapravo najveća tragedija u povijesti kluba, nepovratno unazađen klub i grupa.
  • Zigi
    3k
    Jel mogu negdje da prelistam vasu monografiju, PDF ili nešto tako da vidim eX Yu slike možda nemam neku
  • NORTE
    13.7k
    Jel mogu negdje da prelistam vasu monografiju, PDF ili nešto tako da vidim eX Yu slike možda nemam nekuZigi

bilo bi fora da ju se sad pusti i online, tad je poanta bila da se knjiga kupi i pomogne grupi.
    nažalost u toj monografiji je vrlo malo rijetko viđenih slika tribine (ili iz drugih kuteva, ajmo reć poput tvojih), većinom je fokus bio na slike "iznutra" i slično.
  • NORTE
    13.7k
    Dinamo - Borac Banja Luka 90/91 kup YUZigi

nisam siguran, ali mislim da ovu do sad nisam vidio.
  • maddaddam
    2.9k
    Pogodak Cajkovskog za 2:0 protiv Vojvodine i ekipa koja je uzela kup. Prosinac 1951.

Ako ne vrti GIF
  • Zigi
    3k
    budi siguran da imam još koje niste vidjeli :)
  • NORTE
    13.7k
    Pogodak Cajkovskog za 2:0 protiv Vojvodine i ekipa koja je uzela kup. Prosinac 1951.maddaddam

ovo je super. to je povijest velikana. snimka stara 71 godinu!
    važan trofej i poznate face, legende kluba.
  • maddaddam
    2.9k

Preteca BBB, tzv. "Istocnjaci" igralista u Koturaskoj i ludilo na istok stajanju :cool: , poznati po tome sto su podijelili par odgojnih igracima Juventusa.
    Slika je iz 1928.

[img]http://EOLPvrd.jpg
  • ZGV
    3.5k
    Čekamo knjigu o slavnim Istočnjacima
  • Zigi
    3k
    00ktv7yrxz8d9kz5.jpg
    Nemam pojma koja utakmica ni godina :D
  • superSantos
    3k

Ovo je pozicija gdje je danas ticket point, desno iza se vidi zapadna tribina, a lijevo stari sjever
  • Zigi
    3k
    cnuobz2pz11d8uuc.jpg
    Dinamo - Hajduk 1986/87
  • Zigi
    3k
    z35pg2duabv7csgt.jpg
    Hajduk - Dinamo 18.03.1990
  • ZGV
    3.5k

Nikada niti na jednoj slici BBB nisam vidio jugislavensku zastavu. Zastave SR Hrvatske sa petokrakom su se redovito nosile do negdje 90
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.