• Sunja86
    1.2k
    Francuzi bi mogli razočarat u zadnje vrijeme jako loše igraju plus izostanci Kantea,Pogbe,Benzema,Nkunkua
    Možda se i nastavi ovaj niz
    2006- Italija prvak - 2010 ispadaju u grupi
    2010 - Španjolska prvak - 2014 ispadaju u grupi
    2014 - Njemačka prvak - 2018 ispadaju u grupi
    2018- Francuska prvak - 2022- ?
  • Logistika
    1.3k
    tvzc1t7ywr819jk2.jpg
    A koliko mi se gade više jbte...za godinu i pol ili koliko u Njemačkoj Neura ocekujem da dolazi na stadion u LGBT korteu,na bajkovima,kao Tomašević
  • Oluja
    4.5k
    iduće svjetsko i europsko prvenstvo će više biti lgbt festival nego nogometno natjecanje :vomit:
  • Jaro
    7.7k

Pogubili se ovi u FIFI. Ovi sa LGBT nisu dobili zeleno svjetlo za svoje dugine boje, al odlucili da ce ih nositi. FIFA pokusava uvaljat svoje genericke poruke jer ocito nema zeleno svijetlo od Katarana i ne zna sta ce oni kad vide dugine boje...
    Moram povecati zalihu kokica... Ak nastave svi u svom smjeru, iduceg SPa nece ni biti u ovakvom obliku...
  • db-izbjeglica
    15.9k
    meni zaista nije jasno što oni hoće postići s tim u kataru, muslimanskoj zemlji, u kojoj je na snazi šerijatski zakon.

ukoliko stvarno hoće ostaviti traga i poslati poruku, nek bojkotiraju natjecanje, koje je FIFA uredno dodjelila toj zemlji, sve ostalo je lakrdija. ukoliko upadnu s tim na teren, nadam se da će katarske vlasti uhititi kapetane kako bi cirkus bio potpun. vi ste došli kod njih, ne oni kod vas!
  • Mlađi referent
    12.3k
    Kad vidim kako se ljevičari koji svršavaju na Palestinu sad grče od nemoći jer je Qatar primitivna seljačija, onda moram reći da sam totalno pro-Qatar i uživat ću lošem nogometu repki kao rijetko kad prije. Nadam se da će bit još puno kontroverznih odluka
  • blackbully
    4.5k
    Netflixov dokumentarac o najsitnijim detaljima cijele korupcijske afere o SP-u i Blatteru. 4 su epizode po sat vremena, taman zagrijavanje do otvaranja.
    Link za gledanje: https://www.filmoviserije.net/serija/fifa-uncovered-2022

• db-izbjeglica
    15.9k
    jesu u dokumentarcu ravnomjerno raspoređeni spolovi, rodovi, rase i seksualne orijentacije uz obaveznu kvotu invalida i manjina?
  • Ludovic IX
    7.4k
    od tebe sam pročitao puno gluposti ali hapsenje zbog trake u duginim bojama? Neznam koji zakon bi to opravdao? Zakon protiv lošeg modnog ukusa?
  • flexXy
    2.4k
    vi ste došli kod njih, ne oni kod vas!db-izbjeglica

Slazem se s ovim. Ja stvarno ne vidim nikakav problem oko tih zabrana gay propagandi i prodaji piva. Cak ih i respektiram jer nisu pognuli ledja da im ga uvale kao sto bi na primjer ovdje u Hrvatskoj.
  • Logistika
    1.3k
    Upravo na zadnjoj epizodi...kakav uvod u otvorenje prvenstva ! Nadam se da se Ekvadorci nisu prodali danas
  • Nino Bule
    14.5k

Pa eto probaj se prosetat po dohi sa duginim bojama pa saznaj, sve te drzave imaju zakone o "javnoj pristojnosti" i hapse hetero parove za barenje na javnom mjestu, ako nosis pederske oznake u boljem slucaju te uhapse u gorem te mrak pojede.
  • Ludovic IX
    7.4k
    Koliko licemjera ovdje.. toliko bijesa i ljutnje na nešto što nije uopće bitno u tolikoj mjeri koliko oni to oni predstavljaju. 90 % ljudi je heteroseksualno ali dok god preko 50 % heteroseksualaca će imati takve stavove prema ovih 10%, onaj ostatak od drugih 50% hetero i tih 10% lgbt će širiti propagandu i 10x više no što je to normalno s obzirom na njihovu brojnosti.

S druge strane, glumite ovdje velike katolike a crkva ima barem 3 puta više pedera nego normalna populacija. Em su pedofili uz to i pederi pa ne vicete pred crkvom i ne tučete svećenike.
  • deda
    34.1k
    Dečki mislim da ova rasprava kreće u krivom smjeru. Bit ću prisiljen na brisanje postova.
  • Jaro
    7.7k
    Realno FIFA je znala kakva je Katar drzava. I nije im smetalo prije 12 god, ne smeta danas...
    Promjene u FIFI su bile kozmeticke, ubacili su ekipu s jacim PRom i to je to...
    A ove LGTB i ostali prosvjedi me opce me jebu... njima i jest najveca muka ignoriranje...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.