• The Undertaker
    5.9k
    Realno, s obzirom da Fifa želi popularizirati nogomet u čitavom svijetu, red je bio na nekoj azijskoj državi. Katar je platio najviše, podmitio Francuze i Platinija i dobio SP. To mi nije žao jer i drugi na progresivnom Zapadu rade isto, manje ili više u rukavicama. Šteta samo što je u Kataru a ne u nekoj nogometnijoj zemlji iako, ovako napamet, ne znam koja bi to bila.
  • Krizy
    46.5k
    krizy te zove da zajedno prognozirate rezultate Svjetskog! https://join.sportening.com/rzjpjaFCi9RayY6H9

Evo ako netko hoće "ubiti" vrijeme :grin:
  • Jaro
    7.7k
    japan, j.korea, kina, saudijska arabija, iran...
  • The Undertaker
    5.9k
    Japan i Korea su već imali, Saudijska Arabija je gori izbor od Katara. Iran je nogometno dobar izbor ali politički nema šanse. Ostaje Kina kao najbolji kompromis. Vjerovatno Kinezi nisu htjeli jer su imali OI.
  • Nino Bule
    14.5k
    Iran bi bio dobar izbor da nije rezim koji je na vlasti, realno nista gori od katara, saudijaca, uae-a, ali nije po volji zapada tako da nista od toga. Iskreno zao mi je jer je iran naspram svih njih civilizacija, sa relativno obrazovanom i gostoljubivom srednjom klasom, dok su ove zaljevske drzave, pogotovo saudijci, glupi, bezobrazni, bahati, ...
  • Ludovic IX
    7.4k
    Meni je super što vas jebe taj lgbt pokret u nogometu i šarene trake i sl. Ko da se jebu na centru prije prvog zvižduka.

Meni recimo frizurice koje većina nogometaša više iritira nego šarene trake. Stoputa su više gay nego traka. A opet, briga mene tko je gay, tko nije dok god mene ne jebu u dupe. Dovoljno su me jebali i hdz i sdp.
  • Mlađi referent
    12.3k
    Stoputa su više gay nego trakaLudovic IX

Kako mogu biti više gay od doslovno gay simbola? A i frizurice sigurno ne promoviraju LGBT ideologiju, a trake da.

Kak i tu drugu stranu smetaju naši simboli, tako i normalnim ljudima smetaju njihovi. Nema se tu puno kaj diskutirat
  • Ludovic IX
    7.4k
    Al reci mi da te frizuricw, neke pederske torbice koje nose nisu više gay od bilo kakve duge
  • NORTE
    12.2k
    od bilo kakve dugeLudovic IX
    Duga je prirodna pojava.
    Te torbice su in među nogometašima valjda 15 godina već, sjećam se Roberta Kovača s Lujvitonkom...

Ljudi, nemojte uspoređivati moderan način života bogataša i bolesnu agendu koju neke zapadne zemlje nameću svima.
  • Jaro
    7.7k
    buahahahaha... jedva cekam kaj ce sljedece otkazat. Pristup zenama na stadione, zatvarati igrace nakon proslave golova jer su zagrljaji i slicno zabranje i na javnim mjestima...
    Vidio sam da su FIFA celnici morali 10 dana provest u "suhom" hotelu jer njihov nije bio spreman... Trollaju ovi kozojebi ekipu koja im vise nemre nis jer su se prodali za saku dolara...
  • og1986
    2.9k
    Kada Borjan ovo vidi :eyes:
  • Infinity
    16.6k
    Ajd da ne trazim, koje cetiri imaju sve igrace rodjene kuci?
  • Krizy
    46.5k
    Argentina, Brazil, Južna Koreja i Saudijska Arabija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.