• reziser
    7.5k
    najveći dobitak ovog prijelaznog roka je ostanak većine igrača na okupu i ostanak Bjelice
    Olmo će vjerojatno otići, došao je Pinto. Ostale dolaske odlaske za sad ne smatram bitnima. Šteta za rahmanija, ali je zamjenjiv
    vidjet ćemo s Moubandjeom kakav je, teško je ovako reći, nadamo se da će biti pojačanje, a ne prinova
  • Draž
    1.6k

Prošle sezone je igrao otprilike polovicu utakmica. Trećinu nije bio uopće u kadru. Nije baš da je standardan.
  • Papastrumf
    17.5k

Pretpostavljam jer nije produzio ugovor!?
  • Draž
    1.6k

Vrlo vjerojatno, no i sezonu ranije je bio trećinu tekmi van kadra.
    Ništa to ne znači, ne znamo kakve su bile prilike i odnosi. Samo komentiram napisanu statistiku koja često daje i krivu predodžbu.
  • SAS1987
    17.8k
    Prosle sezone je poceo 22 utakmica i samo jednom je bio na klupi. Ostale utakmice nije bio u kadru. Uz to i uz 22 nastupa za Svicu, scautirao ga je i Atletico Madrid i jos je slobodan igrac. Za mene so to vise nego dobre reference. A kakav je igrac vidjeti cemo na terenu.
  • Infinity
    18.9k
    Ja se pored svega nadam da ce doci zadnji vezni. Za LP ce biti nuzda. Ne mora biti klasa Ademija i Sunjica, al nek pokrije HNL dok ova dva odmaraju za LP i nek se barem nadamo da ce ih moci zamjeniti ako bude bila nuzda u Europi. Cudi me da Bjelica vec ne inzistira na zadnjem veznom ili se to radi iza zatvorenih vrata. Dinamo ce u LP igrati defanzivan nogomet gdje ce dva zadnja vezna biti nuzda, a ozljede i kartoni cekaju iza ugla. Mozda se ceka play off i da se vidi da li ce se uci u LP, ali tu onda ostaju svega 3-4 dana za dovodjenje igraca, jer je uzvrat 27./28.8.

I ovdje bas i nisam za eksperimentiranje s nekim juniorom. Zafrkana je pozicija i radije bih da odigra netko iskusniji ako je na suprotnoj strani neka top ekipa.
  • Plava Slavonija
    65
    Fino pojacanje...
    on i Pinto na bekovima a Stojanovic i Leovac rezerve...to je po meni za klasu jace od prosle godine...
    Ako ode Olmo a dodje Ivanusec i ostane na tome, ja prezadovoljan sa prijelaznim rokom...
  • Draž
    1.6k

Druga strana statistike kaže da nije igrao čak 20 utakmica od 42 koje su igrali. :wink:
  • Krizy
    58.8k
    Do 16.1.je propustio samo 1 utakmicu i kad su vidjeli da neće produžiti ugovor onda logično više nije igrao. Zašto bi davali minute igraču koji neće produžiti ugovor?? Ne znam šta ti nije jasno stvarno... :roll:
  • Mr Anderson
    12.7k
    Budemo još vidjeli jel ovaj bolji od Leovca.
  • Mr Anderson
    12.7k

Bjelica igra s jednim zadnjim veznim, a ima dva odlična. U HNL-u to može pokriti i Moro, pa i Gojak, a tu je i mali Gjira.
  • Draž
    1.6k

Ne znam kaj tebi nije jasno kad sam napisao da komentiram statistiku. Ne ocjenjujem igrača jer nilad prije za njega nisam čuo. Ne postavljam nikakve tvrdnje.
    Sličnu je statistiku imao i pretprošle sezone dok j3 još imao godinu i pol ugovora.
  • Infinity
    18.9k
    Samo sto ce neke jace utakmice sigurno igrati s dva. Kuci s Benficom su kao zadnji vezni poceli Sunjic i Gojak. Da je Ademi bio u pogonu igrali bi on i Sunjic. Nazalost u Lisabon se otislo bez obojice i curilo je. Moro je pokrivao tu poziciju, ali to nije izgledalo dobro. Moro i Gojak mi nisu za te pozicije u jacim utakmicama, pogotovo kada nema ni Ademija, ni Sunjica da ih pokrivaju. Misljenja sam da treba jos jedan klasicni zadnji vezni, netko tko ce gristi dok protivnik napada. Ne mora biti klasa, ali mora znati koji mu je posao bolje od Gojaka i More koji su vise centralni vezni.
  • Mr Anderson
    12.7k
    Je, ali to protiv Benfice je bio splet nesretnih okolnosti. S druge strane, ako dovodiš kvalitetnog zadnjeg veznog, gomilaš igrače na istoj poziciji koji su skupi, a u većini utakmica koristiš samo jednog.
  • reziser
    7.5k
    pišu sportske da možda olmo ostane
    pa naravno da je i to jedna od opcija :rofl:
    sve dok ne potpiše za drugi klub :joke:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.