• Jaki
    100
    Vecina medija prenijela sutra ljecnincki ako bude sve ok sutra potpisuje i da stigao je besplatno u zadnje vrijeme radimo odlican posao sto se tice transfera dovodimo jaka imena za dzaba.
  • Carrasco
    6.3k
    Već je potpisao ugovor koji će se aktivirati kada prođe liječnički pregled.
  • deda
    38.4k
    Vele da je bio sinoć na tekmi.
  • marcio amoroso
    43.1k
    Po svim referencama bi trebao biti pojačanje za nas. Vidjet ćemo kakav će biti, ako bude u rangu Thea to je bingo za nas.
  • deda
    38.4k
    Sve mi sumnjivo nekak ovo dovođenje igrača bez odštete :nerd:
  • SAS1987
    17.8k
    u zadnje vrijeme radimo odlican posao sto se tice transfera dovodimo jaka imena za dzaba.Jaki

Jer sada je u fokusu napraviti najbolji moguči rezultat i zato se ciljano dovode kvalitetni i iskusni igrači. Prije je bilo najvažnije da se forsira 17 godišnji "wunderkid" kojeg će Mamići prodati i uzeti 50% love.
  • marcio amoroso
    43.1k

Pa dobro, morat će se platiti neka firma koja je pomogla u pregovorima. Ispast će da je ipak jeftinije bilo platiti odštetu :lol:
  • deda
    38.4k
    Drugovi tovari bi rekli "zvir" :lol:
  • Beowulf112
    390
    Neznam zasto ali mi se cini da je ricca iz malage bio bolja opcija.Govorim cisto statisticki.Na papiru je ricca bolji igrac(golovi,asistencije) ali nadam sw da ce me moubandje iznenadit.
  • Dudu
    2.6k
    Na papiru, Armin Hodžić jedan od najboljih napadača koje smo imali ikad, 111 nastupa - 51 gol, 7 asistencija, u prijevodu levat koji je zabijao kad su utakmice riješene i protiv laganih protivnika i sad ne može igrat ni u mađarskoj ligi ozbiljnu ulogu :D
  • Majki2111
    4k
    Hoće past slika sa Mamićem i pojačanjem sutra hehe??
  • SAS1987
    17.8k
    brzo ce on biti pojacanje Remetinca :D
  • Draž
    1.6k

Reference su mu zanemarive. Ako sam dobro zbrojio, u pet godina u Toulousu je dao dva gola (u kupu) i imao tri asistencije. I jedan autogol. :joke:
    Preloše za "reprezentativnog" beka.
    Mačak u vreći koliko mi se vidi. Nadam se da će mu Dinamo biti prekretnica u karijeri. Nabolje jasno...
  • marcio amoroso
    43.1k

Primarni zadatak lijevog beka je zatvoriti prilaz svom golu, ne zabijati golove.
    Ako je netko 5 sezona standardan u Francuskoj Ligue 1 i redovno u kadru jedne Švicarske onda za mene ima dobre reference.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.