al kak moze tolko srat, kak mu nije neugodno? — reziser
Sutra mi Dinamo igra na Poljudu i zato idem za Split, na tribinu s Torcidom, navijat' za - Hajduk.
Baš namjerno. Zato kaj sam vječna sportašica i fer, zato kaj sam uvijek rame za sve slabije.
Zato kaj sam u prekrasnom Splitu '97. dobila prvi prvcati posel k'o novinarka i bila urednicom sportske redakcije kod Vedrana na "Radio gradska mreža" i pričala kajkavski zagrebački usred najvećeg antagonizma Zagreba i Splita dok je onaj krepani Tuđman stvaral "NK Croatiju" sa Canjugom, Ćiro Blažević se sa kumom Mamićem bavil privatizacijom mog voljenog kluba a svi Tuđmanu ljubili dupe.
Zato kaj sam uvijek pazila na Torcidu kad su nam dolazili u Zagreb pa ih trpala po dvadesetak na spavanje u centru Zagreba i da su siti i dobro.
Zato kaj sam išla na sve i jednu tekmu kad je Katalinić bil trener a Hajduk igral u Ligi prvaka pa smo feštali u Povljani u "Kampanelu" kod Branka a za tekmu s Ajaxom sam rukama šivala svoj "Bad Blue Girl" transparent kojeg mi je nakon tekme na staroj pjaci neki malac uzel pod prijetnjom udarca metalnom šipkom.
Zato kaj sam došla među Torcidu na Maksimiru '95. zbog oklade i početkom drugog poluvremena im pokazala šal Dinama kojeg su mi zeli i zapalili a Čaruga iz Povljane mi do dan danas nije platil gajbu pive.
Zato kaj su mi 'vlaji', odnosno seljačine, satrali taj prekrasni Split isto kak' i moj Zagreb i rodnu mi Rijeku i cijelu zemlju a meni je puna kapa lopova i korumpiranog svega svugdje i podjela kad samo jedna postoji.
I zato kaj volim, kaj neizlječivo volim sve svoje Hrvatsko, najviše sada kada svi odlaze i okreću leđa.
Eto zakaj.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.