• Jurki
    27.9k
    Da njega Dinamo zove, tak bi letel za Zagreb kaj bi mislil da mi je concord preletel iznad glave. Koje tele blesavo..
  • marcio amoroso
    54.4k
    Opustite se dečki. Sve ovo pridonosi popularnosti lige i ja to pozdravljam. Kao što pridonosi reportaža o Anti Ercegu u dnevniku Nove ili tako nešto. Jednostavno je to potrebno da liga postane ljudima zanimljivija. Teklić je trenutno vruća roba i sve ok.
  • Olmic
    6.1k

Razlika između njega i Jakoliša? One season wonder i gotovo
  • Captain America
    20.4k
    Zašto obraćate pažnju na izjavu tog jadnika? Taj da igra Managera s Dinamom ne bi sam sebe uspio dovest kolko je beskoristan. Kako sam pisao prije mjesec dana na snetu, Jakoliš 2022/23 edišn.
  • Infinity
    21.6k
    Jel postoji ijedan igrač koji je rekao da nikada neće igrati za Dinamo i da je kasnije uspio ? — og1986

Sjecam se da je Nino Bule rekao da ne bi nikad dosao u Dinamo. Bio je dobar tu jednu sezonu u Lokomotivi, al mislim da se odmah cak i oprostio. Kasnije je u Dinamo dosao kao trener. I to je jedini primjer za koji znam, mada vjerujem da je bilo igraca Hajduka koji su rekli da ne bi u Dinamo, pa su kasnije ipak dosli.
  • Eduardo
    31k
    Rekao je Ruben Lima koji danas BTW ima rođendan da u Hrvatskoj ne bi mogao igrati ni za jedan drugi klub osim Hajduka. Rekao je i da mu je, unatoč tome što plaća kasni po nekoliko mjeseci, najvažnije međuljudsko uvažavanje, a ne novac.

Čak je bio ponio i kapetansku traku Hajduka. Tom izjavom naravno kupio je čelništvo kluba, kao i Torcidu.

Što se dogodilo? Hajduk je imalo želju produžiti mu ugovor, ali nisu imali novca dok su mu u Dinamu za to dali tristo tisuća razloga pa je osvanuo u našem dresu.

U čast tome tovari su se poigrali Wikipedijom pa su napisali: 'Ruben Alexandre Rocha Lima (born 3 October 1989 in Lisbon) is a Portuguese asshole who plays as a left defender and somethimes as a defensive midfielder.' :sweat:
  • xavier
    12.1k
    Pa svaki koji nije dovoljno dobar može ispasti frajer i reći da nikad neće u Dinamo...kad zna nema potrebnu kvalitetu :joke:

Šalu na stranu, dobro je @marcio amoroso napisao, to je dobro za ligu. Uostalom, ne smijemo imati dvostruke kriterije. Ako nam je u redu da netko kaže kako nikad ne bi u Hajduk, onda ni izjava da netko nikad ne bi u Dinamo ne bi trebala biti za ovu rubriku...
  • NB86
    17.8k
    Meni je za shit of the day jer su pitali decka koji igra prvi put na razini prvoligaskog nogometa par mjeseci bi li dosao u dinamo da ga zovu kao da je to realna opcija, to sto on ne zeli u dinamo je sasvim legitimno, ne zelim ni ja u hajduk, samo o tome da je ne zelim u hajduk se ne pise u 24 sata.
  • Mlađi referent
    16.3k
    Ironično, upravo ova rubrika često bude “shit of the day”
  • Fanboy
    3.1k
    Kad si profi nogometaš ne daješ ovakve izjave jer nikad ne znaš u kojem smjeru ti karijera može krenuti. Barem ne daju takve izjave oni inteligentni, postoje diplomatski odgovori.
    Mali Sučić je lijepo odgovorio ususret utakmice sa Dinamom, pohvalio kvalitetu Oršića i Perkovića te Dinama i rekao kako bi želio da oba kluba prođu dalje. Koliko znam mali je navijač Hajduka, no izrazio je poštovanje i dao lijep odgovor.
    Vlašić je napravio suprotno...
  • Ali
    2.7k
    Sad nakon ove izjave Teklica, trebamo odraditi kao sa Spikom. Dogovorit sa Varazdinom transfer za 2mil € u paketu za Segu i Teklica. I to 1.6m Sego, a 0.4m Teklicu jer od njega ide 40% hajduku. I onda ih prebacimo u loksu kao trampu za Kacavendu :)
    A barem dva treninga da Teklic odradi u plavom dresu da se nauci pameti kod izjava. Loksi bi to bio odlican posao, a nama alternativa za Ivanuseca slijedece sezone
  • xavier
    12.1k

Jasno ti je da ne možeš doveo igrača ako on to ne želi, a ne možeš ga nikako ni poslati kontra njegove volje...

Ne kažem da bi on nužno odbio taj hipotetski transfer, ali ti pišeš u tonu kao da ga možeš dovesti njemu u inat iako on to ne želi.
  • Logistika
    1.6k
    Jel meni moze netko objasniti šta hoće i tko je taj Tonio Teklić ,koji sam sebe imaginarno poziva u dinamo,pa imaginarno odbija ponudu dinama,pa imaginarno ima ponuda koliko hoćeš osim dinamove
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.