• Robi T
    415
    Jebiga,čital sam članak a ne povijest Jarmine.
  • vjeko1701
    30k
    Općeniot je u prošlom stoljeću jako puno ljudi iz Zagroja koje je bilo dosta gusto naseljeno raseljavano po Slavoniji. Još k tome je populacija bila jako dobra po pitanju uzgoja usjeva i životinja a Slavonija je bila savršena za to.
  • superhik
    12.9k
    Za one koji pate od zatvora. Ovo otvara 100%
    01uueqafs9z47scg.jpg
  • Fanboy
    3.1k
    Osobito bi bili bolji u gramatici sa velikim početnim slovom za ime država i točkom na kraju rečenice.
  • Str1nger Bell
    4.1k
    To im je jedina šansa da im Hajduk nesto osvoji. Neka se odvoje pa nek igraju ligu sa sebi ravnopravnima.
  • Klenx
    12.2k
    Koliko vam je teško raditi sa spoznajom da ste tu do Svjetskog prvenstva?

"Jedan dan ili tisuću dana, pristup i stav su uvijek isti. Za mene nema veće časti. Ja još nisam imao kiks, samo rezultatski protiv Istre."

Vodio jednu tekmu :lol:
  • NB86
    17.7k

Nije istina, vodio je cak dvije natjecateljske utakmice
  • NORTE
    27.5k
    Ja još nisam imao kiks, samo rezultatski protiv Istre." — Klenx
    Shit of the century!

Dvije tekme vodio i ima samo jedan kiks, ali samo rezultatski, nek se zna!

Njih su čak dvojica, a mi sami!
  • NORTE
    27.5k
    Odličan odabir majice i boja u ovo vrijeme ruskih aneksija, invazije i rata.
    Jučer finale Atp turnira u Izraelu protiv Đokovića.
    rbz1i436q9vqqqar.jpg
  • Carrasco
    7.3k
    Ma najbolji veznjak na svitu, ne samo u HNL-u.
  • flexXy
    3.4k
    https://www.24sata.hr/sport/teklic-u-varazdinu-se-osjecam-kao-livaja-u-splitu-da-me-zove-dinamo-bio-bi-mi-zadnja-opcija-864115

Nakon intervjua sa Carevicem, 24h su pomakli letvicu u rubrici shit of the day. Dame i gospodo, predstavljamo vam intervju Tonia Teklica koji pretendira za prestiznu nagradu shit of the century.
  • deda
    48.5k
    Ljudi vole isticat principe i ponos, ali ka se zazeleni pred očima, kod 99% ljudi ove vrijednosti padaju u vodu.
  • og1986
    2.9k
    Jel postoji ijedan igrač koji je rekao da nikada neće igrati za Dinamo i da je kasnije uspio ?

Ovaj dečko, kako je i sam rekao, je prije svega ponizan. A u rečenici ranije bahat. IQ Carevića.
  • flexXy
    3.4k

To mi je u intervjuu veci problem od ovog djela s Dinamom. Decko se nakon par dobrih tekmi izjednacava s Livajom koji je realno jedno 20 klasi bolji igrac. Podsjeca me jako na Jakolisa. Isto je tako odigrao par dobrih tekmi, postao bahat i na kraju ne igra ni za 2.momcad angersa
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.