To ti je isto kao i kod nas muških, bar mene. Evo izašo s curkom dva put, osjetim da mi nije po guštu, da mi nije odveč privlačna, priznam joj da sumnjam da ću se uspjet zaljubit u nju, i opet se i nakon tog čujemo... Bio je i znak da sam primjećivo druge zgodna odmah nakon prvog izlaska. Odmah ti je to znak da to nije to. A meni krivo i glupo pustit jer ko zna hoće ikad bit u životu takva situacija da sneka zainteresira čonovo. Čista psihologija. Sigurno i one imaju nešto slično.mene čisto zanima kako se ženama ne upali nekakav red alert kod pojedinih likova. — db-izbjeglica
Nedavno me je sin koji će uskoro imati 5 godina i još se ponekad upiša u gaće na spavanju pitao hoću li mu kupiti hajdukov dres da mu bude pidžama. Kad sam ga pitao zašto to želi odgovorio mi je da će na spavanju upišati hlačice, a kad upiša njih da će obući majicu na pimpek pa će onda i nju upišati.
Ovo sam jednostavno morao podijeliti s vama, izuzetno sam ponosan. — Oluja
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.